Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...!!! Τώρα θυμήθηκαν να προβάλλουν βίντεο με οδηγίες για την αντιμετώπιση πυρκαγιών - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που κόστισε τη ζωή πάνω από 90 ανθρώπων, με τον αριθμό να ανεβαίνει όσο περνούν οι μέρες, η Γενική Γραμματ...


Μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που κόστισε τη ζωή πάνω από 90 ανθρώπων, με τον αριθμό να ανεβαίνει όσο περνούν οι μέρες, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) ζήτησε από τα ΜΜΕ να προβάλλουν βίντεο για το πώς μπορύν οι πολίτες να προστατευτούν από τις πυρκαγιές...





Σε κείμενο που απέστειλε η ΓΓΠΠ σε όλα τα ΜΜΕ, κάνει λόγο για ...άγνοια πολιτών σχετικά με την ετοιμότητά τους και την αυτοπροστασία τους. Για να διορθώσει, λοιπόν, αυτήν την "άγνοια", δημοσίευεσε τέσσερα...βίντεο με ενημερωτικά μηνύματα προστασίας από τις πυρκαγιές, ζητώντας από τα ΜΜΕ να τα προβάλλουν περισσότερο.

Σε κείμενο που απέστειλε στα ΜΜΕ αναφέρει: «Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης τους, να προβάλλουν συχνότερα και ιδίως σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης τα βίντεο αυτά, με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και την εκ μέρους των πολιτών λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων».

Η καμπάνια περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα σύντομα βίντεο. Το κάθε βίντεο, διάρκειας λίγο πάνω από ένα λεπτό έκαστο, παρέχει οδηγίες για το τι πρέπει να έχει πάντα έτοιμο ο κάθε πολίτης, ώστε να φύγει γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση απο τον τόπο της πυρκαγιάς, τι πρέπει να κάνει ο ίδιος και τι απαγορέυεται για την προστασία του δάσους και την πρόληψη των πυρκαγιών, πώς πρέπει να αξιολογεί τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς και κυρίως πως πρέπει να ενεργούν οι αγρότες, που πολλές φορές έχουν γίναι υπαίτιοι εκδήλωσης πυρκαγιών από αμέλεια.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.