Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε-Π-Ι-Κ-Ο-Σ ο Τσιτσιπάς στον Καναδά! «Μυθική» ανατροπή και νίκη επί του Ζβέρεβ – video

newsit Ακόμα και όταν όλα έμοιαζαν χαμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα παράτησε και με... μυθική ανατροπή στο τέλος, πέτυχε τη μεγαλύτερη ν...


newsit Ακόμα και όταν όλα έμοιαζαν χαμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα παράτησε και με... μυθική ανατροπή στο τέλος, πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του κόντρα στο Νο3 του κόσμου, τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεβ, αποκλείοντάς τον με 2-1 σετ, από τη συνέχεια του Rogers Cup στον Καναδά.




Επικός Τσιτσιπάς! Ο Έλληνας τενίστας ήταν συγκλονιστικός κόντρα στον τρίτο καλύτερο τενίστα αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Αλεξάντερ Ζβέρεβ και παρότι βρέθηκε βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, χάνοντας 1-0 στα σετ και 5-2 στο δεύτερο σετ, κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει τη σπουδαία νίκη με 2-1 σετ (3-6, 7-6, 6-4).
Σε ένα ανεπανάληπτο ματς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε… πολύ σκληρός για να πεθάνει και παίζοντας τρομερό τένις όταν το παιχνίδι έδειχνε να έχει κριθεί, «υπέταξε» τον κορυφαίο Γερμανό τενίστα, παίρνοντας την απίστευτη πρόκριση για τα ημιτελικά του Rogers Cup του Καναδά.
Ο Έλληνας τενίστας είχε ήδη γράψει ιστορία με τις τρομερές εμφανίσεις στο Rogers Cup του Καναδά, αποκλείοντας δύο παίκτες από το top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, μεταξύ των οποίων και ο θρύλος του αθλήματος, Νόβακ Τζόκοβιτς.