Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...!!! ΄Αρον άρον επεστράφησαν στην χώρα τους οι δυο τούρκοι στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον 'Εβρο

Είχαν τεθεί υπό κράτηση το πρωί όταν εντοπίστηκαν σε ελληνικό έδαφος Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με επίσημη ανακοίνωσή τους επιβεβαίωσα...


Είχαν τεθεί υπό κράτηση το πρωί όταν εντοπίστηκαν σε ελληνικό έδαφος

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με επίσημη ανακοίνωσή τους επιβεβαίωσαν την είδηση πως οι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί, που είχαν συλληφθεί νωρίτερα το πρωί σε ελληνικό έδαφος και κρατούνταν στο φυλάκιο της Εγνατίας, επέστρεψαν το απόγευμα στη χώρα τους.






Ολα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν δύο Τούρκοι στρατιωτικοί, εντοπίστηκαν από περίπολο. Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι δύο Τούρκοι τέθηκαν υπό κράτηση.




Εχασαν τον προσανατολισμό τους
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί πέρασαν σε ελληνικό έδαφος κατά λάθος. Η υπόθεση «παίζει» πρώτο θέμα και στα τουρκικά μέσα σύμφωνα με τα οποία και οι Τούρκοι στρατιωτικοί έκαναν έρευνα για μετανάστες στα σύνορα και έχασαν τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα να βρεθούν στη χώρα μας.

Η υπόθεση θυμίζει πολύ την περιπέτεια των Κούκλατζη – Μητρετώδη, οι οποίοι ωστόσο έμειναν στις τουρκικές φυλακές σχεδόν έξι μήνες. Η ελληνική πλευρά δεν επιθυμούσε αντίποινα και επέτρεψε στους στρατιωτικούς να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.