Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ... Κινέζος γιατρός «σαρώνει» την αγορά ακινήτων- Αγόρασε 700 διαμερίσματα στην Αθήνα!

thecaller Κινέζος γιατρός αγόρασε 700 διαμερίσματα στην Αθήνα, μέσω κυπριακών εταιρειών. Χαρακτηριστικά τον περασμένο μήνα υπέγραψε συμβό...


thecaller Κινέζος γιατρός αγόρασε 700 διαμερίσματα στην Αθήνα, μέσω κυπριακών εταιρειών.

Χαρακτηριστικά τον περασμένο μήνα υπέγραψε συμβόλαια για περισσότερα από 70 ακίνητα!




Υπολογίζεται ότι στη διάρκεια του 2017 Κινέζοι επένδυσαν περί τα 260 εκατ. ευρώ στη χώρα μας. Ένας Τούρκος μεγαλοδικηγόρος απέκτησε έναντι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ τρεις βίλες στην Κηφισιά, με στόχο να τις ανακαινίσει και να τις μεταπωλήσει σε συμπατριώτες του, οι οποίοι εμφανίζονται, επίσης, πολύ κινητικοί στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από την αρχή του έτους έχουν εκδοθεί 308 άδειες παραμονής σε Τούρκους μέσω του προγράμματος «Χρυσή Βίζα».




Όπως αναφέρει το euro2day.gr ενδιαφέρον δείχνουν και οι Ισραηλινοί, οι Σύροι, οι Λιβανέζοι, Ρώσοι, αλλά και πλούσιοι από Κατάρ, Μπαχρέιν κ.ά.Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες, ισχυρός διαχειριστής ακινήτων της Αθήνας θα υποδεχθεί αγοραστές από αραβικές χώρες τους οποίους θα ξεναγήσει σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, προκειμένου να εντοπίσουν ακίνητα. Επίσης ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και Ελληνες που επιδιώκουν να φέρουν στη χώρα μας, μέσω μιας επένδυσης σε ακίνητα, χρήματα από το εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι οι ξένοι αγοραστές δεν περιορίζονται στα διαμερίσματα αλλά και σε κτίρια γραφείων, καταστήματα και ξενοδοχεία.

Ο Κινέζος γιατρός ο οποίος έχει αγοράσει 700 ακίνητα έχει επενδύσει περίπου 14 εκατ. ευρώ για την αγορά του μεγαλύτερου τμήματος κτιρίου γραφείων στην οδό Σταδίου και αναζητεί ευκαιρίες και στην ξενοδοχειακή αγορά.