Σε ποιον από εμάς δεν έχει τύχει να ξεχειλίσει η κατσαρόλα όταν βράζουμε μακαρόνια ή ρύζι, κάνοντας χάλια την κουζίνα; Όλοι μας την έχουμε ...
Σε ποιον από εμάς δεν έχει τύχει να ξεχειλίσει η κατσαρόλα όταν βράζουμε μακαρόνια ή ρύζι, κάνοντας χάλια την κουζίνα; Όλοι μας την έχουμε πατήσει!
Η λύση από ότι φαίνεται είναι ακόμη πιο απλή, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι όσο βράζουν τα ζυμαρικά ή το ρύζι να τοποθετούμε μια ξύλινη κουτάλα πάνω στην κατσαρόλα και τέλος το ξεχείλισμα!
olivemagazine