Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είναι καλά η κοπέλα μου;» – Τα πρώτα λόγια του 27χρονου που εντοπίστηκε σώος στο Μαντούδι - BINTEO

Απέδωσαν καρπούς οι έρευνες της ΕΜΑΚ στο Μαντούδι καθώς ο 27χρονος αγνοούμενος εντοπίστηκε ζωντανός σε μία νησίδα. Πυροσβέστες της 7ης...


Απέδωσαν καρπούς οι έρευνες της ΕΜΑΚ στο Μαντούδι καθώς ο 27χρονος αγνοούμενος εντοπίστηκε ζωντανός σε μία νησίδα.




Πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ προσέγγισαν ένα άτομο που βρίσκεται εξαντλημένο παραπλεύρως του ποταμού μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου και διαπίστωσαν ότι ήταν ο 27χρονος που αγνοείται από τα ξημερώματα της Κυριακής όταν και η κακοκαιρία έπληξε την περιοχή.





Το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους πυροσβέστες ο 27χρονος ήταν αν ζει η κοπέλα του. Μόλις έμαθε κι αυτό το ευχάριστο νέο η χαρά του απλά δεν περιγράφεται.

Ανάλογες στιγμές διαδραματίστηκαν και στην απέναντι όχθη του ποταμού που εντοπίστηκε ο 27χρονος από την κοπέλα του και τον πατέρα του, ο οποίος πίστευε ότι ο «Γιάννης του» θα τα καταφέρει

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ορίστηκε η μεταφορά του στο τοπικό Κέντρο Υγείας, περισσότερο προληπτικά, για την πολύωρη ταλαιπωρία του με τα στοιχειά της φύσης.

«Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση με πολύ καλό τέλος. Ο νεαρός είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του», είπε στο lamiaReport ο κ. Σπαής, που τόνισε ότι «για δεύτερο 24ωρο όλοι οι άνθρωποι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Στερεάς έχουν υπερβάλλει εαυτό, με πολλούς κινδύνους για να σώσουν συνανθρώπους μας και να προστατεύσουν περιουσίες».