Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Aπό Κατσίβελους... Χαλασμός σε σχολείο στην Αλεξανδρούπολη: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθητές και μητέρα μαθήτριας – Στο νοσοκομείο μαθητής

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης. Μαθητές και μητέρα μαθήτριας ενεπλάκησαν σε καβγά με απο...


Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης. Μαθητές και μητέρα μαθήτριας ενεπλάκησαν σε καβγά με αποτέλεσμα οι καθηγητές να καλέσουν την αστυνομία και ένας μαθητής να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το reportal.gr, η αρχή όλων έγινε όταν συνεπλάκησαν δύο κοπέλες, μαθήτριες του Γυμνασίου με τους καθηγητές να καλούν τη μητέρα της μίας μαθήτριας.




Η μητέρα πήγε στο σχολείο με μία παρέα αγοριών και επιτέθηκαν στην πρώτη κοπέλα. Τότε, ο αδερφός της, ο οποίος είναι μαθητής σχολείο, ενεπλάκη στον καυγά για να σώσει την αδερφή του.

Ωστόσο, ο αδερφός χτυπήθηκε τόσο άσχημα από τη μητέρα και την «παρέα» της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου τον μετέφερε το ασθενοφόρο που κάλεσε το σχολείο.

Το σχολείο επίσης κάλεσε και την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τη μητέρα, η οποία κρατείται, και εκτός από το παιδί, η ίδια επιτέθηκε και στους αστυνομικούς!

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό είναι κάτοικοι στην ίδια περιοχή και μάλιστα στον ίδιο δρόμο της πόλης! Μάλιστα, η μητέρα ανήκει στο περιβάλλον οικογένειας που στο πρόσφατο παρελθόν είχε πάλι απασχολήσει τις αρχές για σοβαρό περιστατικό.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες πάντως είναι παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας σε σχέση με τους συμμαθητές τους και έχουν χάσει αρκετά χρόνια σχολικής ζωής, στην οποία επέστρεψαν κατόπιν της νομικής υποχρέωσης που έχουν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ να έχουν τα παιδιά τους εγγεγραμμένα στο σχολείο.