Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! Τους έκραξαν στην Παρέλαση στην Ξάνθη... «Προδότες... Η Μακεδονία είναι Ελληνική» φώναζαν στα μούτρα της Νοτοπούλου...!!

Αναλυτικότερα, η παρέλαση ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας, καθώς λόγω απουσίας της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης, την πολιτική παρέλαση ...


Αναλυτικότερα, η παρέλαση ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας, καθώς λόγω απουσίας της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης, την πολιτική παρέλαση άνοιξε η μπάντα του Δ΄Σώματος Στρατού, με τον συντονισμό να γίνεται την…τελευταία στιγμή.




Στο τέλος κατά τις δηλώσεις των επισήμων, πολίτες έκραξαν τους πουλημένους την ώρα που έκαναν δηλώσεις «Προδότες. Η Μακεδονία είναι ελληνική», στην Κυβερνητική Εκπρόσωπο Κ. Νοτοπούλου και στους Βουλευτές Ξάνθης Γ. Στογιαννίδη και Χ. Ζείμπέκ.

Κατά τα λοιπά, την παράσταση «έκλεψαν» δυο διμοιρίες του ΔΣΣ με τις ασκήσεις ακριβείας, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Ο Διοικητής του Δ΄ΣΣ κ. Γεώργιος Καμπάς μετά το πέρας της παρέλασης ανέφερε:

«Χρόνια πολλά στους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισσες και σε όλη την περιοχή οπού μένουν και Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι με υγεία και Δημοκρατία. Θεωρώ οτι στην ιστορία της νεότερης Ελλάδος έχουμε πάρα πολλές απελευθερώσεις πόλεων και περιοχών και νομίζω οτι μέσα απο αυτές, οι οποίες έγιναν είτε μέσα απο στρατιωτικούς αγώνες είτε μέσα απο διπλωματικούς αγώνες, σε κάθε περίπτωση όμως, με εθνικούς αγώνες, βγαίνει ένα μήνυμα που περνά και σήμερα απο εμάς και σε εμάς και στα παιδιά μας. Οτι πρέπει ενωμένοι και μόνον ενωμένοι να καταφέρουμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα όπως οι πρόγονοί μας. Και πάλι χρόνια πολλά».