Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Άιντα του Λένινγκραντ

Λένινγκραντ ΕΣΣΔ, Δεκέμβριος του 1962. Μια νεαρή γυναίκα στέκεται σε μια γωνία κρατώντας μικρές αυτοσχέδιες πρωτοχρονιάτικες καρτούλες ...


Λένινγκραντ ΕΣΣΔ, Δεκέμβριος του 1962.

Μια νεαρή γυναίκα στέκεται σε μια γωνία κρατώντας μικρές αυτοσχέδιες πρωτοχρονιάτικες καρτούλες με ποιήματα. Μερικοί τις παίρνουν από περιέργεια, μερικοί επειδή είναι απίστευτα όμορφη, αλλά το πιθανότερο είναι ότι έπαιρναν τις κάρτες εξαιτίας της χαράς και της αγάπης που φαινόταν στο χαμόγελό της, καθώς κοιτούσε κάθε άτομο στα μάτια και του έβαζε στο χέρι την κάρτα. Κάθε κάρτα περιείχε ένα ποίημα που είχε γράψει η ίδια. Κάθε ποίημα διακήρυττε την αγάπη της για τον Ιησού Χριστό και καλούσε τους ανθρώπους να ζητήσουν τον Θεό πριν να είναι αργά.




Συλλαμβάνεται από τις κομμουνιστικές αρχές και οδηγείται στο δικαστήριο για να «δικαστεί». Ενώπιον του δικαστηρίου η νεαρή χριστιανή Ρωσίδα με θάρρος ομολογεί: «Η κοινωνία που εσείς, οι κομμουνιστές χτίζετε, δεν μπορεί ποτέ να γίνει δίκαια, γιατί εσείς οι ίδιοι είστε άδικοι». Η απόφαση: ένοχη. Καταδικάζεται σε ένα χρόνο φυλάκιση. Χάνει τη δουλειά και την κατοικία της, αλλά όταν αποφυλακίζεται η πίστη της δεν έχει κλονισθεί. Λόγω της ομορφιάς της, της αποφασιστικότητάς της και του θάρρους της η κομμουνιστική εφημερίδα «Ιζβέστια» την ονόμασε «Πειρατή από τον οίκο της προσευχής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://redskywarning.blogspot.com/2018/09/blog-post_29.html