Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για το θάνατο της συντρόφου του - Είχε πέσει σε κώμα από τα χτυπήματα

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 44χρονης συντρόφου του, κατηγορείται 47χρονος στη Ρόδο που συνελήφθη χθες από αστυνομικούς και κρατείτ...


Για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 44χρονης συντρόφου του, κατηγορείται 47χρονος στη Ρόδο που συνελήφθη χθες από αστυνομικούς και κρατείται για να απολογηθεί.




Η υπόθεση ξεκινάει από τα μέσα καλοκαιριού οπότε και η 44χρονη φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά από χτύπημα του συντρόφου της, έπεσε σε κώμα και παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών κατέληξε στις 29 Οκτωβρίου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινηθεί σε βάρος του 47χρονου Ροδίτη η ποινική διαδικασία και να συλληφθεί χθες το μεσημέρι με ένταλμα που εκδόθηκε από την ανακρίτρια Ρόδου.

Ο 47χρονος που αρνείται τα όσα του καταλογίζονται κρατείται προκειμένου αύριο να δώσει αναλυτικά εξηγήσεις με την απολογία του, συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κα Βάσια Παπαγεωργίου.

Στην ίδια υπόθεση ερευνάται η εμπλοκή και άλλων τριών ατόμων, δύο ανδρών ηλικίας 34 και 33 ετών και μίας 23χρονης γυναίκας.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, η «αντίστροφη μέτρηση» άρχισε πέντε λεπτά πριν από τις δέκα το βράδυ στις 4 Ιουλίου 2018 οπότε και ο 34χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ ζητώντας ένα ασθενοφόρο για να παραλάβει την 44χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς ήταν τραυματισμένη. Μόλις γνωστοποιήθηκε από τον αρμόδιο του ΕΚΑΒ στον 34χρονο ότι θα ειδοποιηθεί η αστυνομία εκείνος έδωσε τη συσκευή του τηλεφώνου στην 23χρονη η οποία και ανέλαβε να κάνει τη συνεννόηση, ενώ περίμενε και την άφιξη του ασθενοφόρου.

Όταν η 44χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και ήταν σε κωματώδη κατάσταση.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της η 44χρονη μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Κρήτης όπου και νοσηλεύτηκε σε νευροχειρουργική κλινική. Εκεί, παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών η υγεία της δεν είχε καμία βελτίωση και στις 27 Οκτωβρίου 2018, επέστρεψε στο νοσοκομείο της Ρόδου. Στις 12 το μεσημέρι στις 29 Οκτωβρίου η άτυχη 44χρονη απεβίωσε εξαιτίας οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας.