Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Μ. Λεπέν στέλνει μήνυμα προς τους Έλληνες: «Ρίξτε τον Τσίπρα για να σωθείτε» – «Απελάστε τους μετανάστες, κινδυνεύετε»

H Mαρίν Λεπέν είναι η πολιτικός που έχει αλλάξει το χάρτη της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Ήταν αυτή που πριν λίγα χρόνια σάλπισε την αν...



H Mαρίν Λεπέν είναι η πολιτικός που έχει αλλάξει το χάρτη της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Ήταν αυτή που πριν λίγα χρόνια σάλπισε την αντεπίθεση των πατριωτικών κομμάτων και εν συνεχεία ακολούθησαν η Ιταλία, Ολλανδία, οι χώρες του Βορρά, η Ουγγαρία και πολλές πολλές άλλες.

Μία ηγετική φυσιογνωμία, που με τον Μ. Σαλβίνι αποφάσισαν να πολεμήσουν τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο. Αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στην παγκοσμιοποίηση, με σκοπό να αναγεννηθεί η Ευρώπη των Εθνών.




Η Λεπέν ελπίζει πως μαζί με τον Ιταλό σύμμαχό της και τους άλλους Ευρωπαίους εθνικιστές θα λάβουν στις προσεχείς ευρωπαϊκές εκλογές αρκετές ψήφους, προκειμένου να ανατρέψουν τις ισορροπίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η μεγάλη πρόκληση στην Ευρώπη θα είναι οι ευρωεκλογές τον Μάιο 2019 όπου θα δοκιμαστούν οι υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις που βρίσκονται σε πτώση και των εθνικιστών που βρίσκονται σε άνοδο.

Έχει εξαπολύσει μύδρους εναντίον της «άγριας παγκοσμιοποίησης» και της Ε.Ε. η οποία, κατά την άποψή της, την υπηρετεί. «Δεν αγωνιζόμαστε εναντίον της Ευρώπης, αλλά εναντίον της Ε.Ε. που έχει γίνει ολοκληρωτικό σύστημα», είχε δηλώσει πρόσφατα, επαναφέροντας το σύνθημα για «Ευρώπη των εθνών».

Αυτή την φορά, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Δημοκρατία, όπου ισοπέδωσε τον Τσίπρα και έστειλε μήνυμα στον Ελληνικό λαό.

Το ερώτημα για την μετανάστευση και η απάντηση για τον Τσίπρα.

Είμαστε η πρώτη χώρα που πρέπει να αντιμετωπίσει εκατομμύρια μετανάστες -μουσουλμάνους- που έρχονται εδώ. Τι θα προτείνατε στην Ελλάδα να κάνει γι’ αυτό;

Ρίξτε τον Τσίπρα! (γέλια) Ρίξτε τον Τσίπρα! Να η συμβουλή μου. Εκλέξτε ανθρώπους που θέλουν να συμμετέχουν στο πλαίσιο συμφωνίας με άλλα έθνη για την προάσπιση των συνόρων της Ελλάδας. Γιατί σήμερα η Ελλάδα είναι μια πύλη εισόδου, μια πύλη εισόδου παράνομων, που η ευρωπαϊκή Κομισιόν δεν σταματά να καλεί επειδή είναι υπέρ της μετανάστευσης. «Ελάτε! Περάστε!» τους λέει και όταν λέμε «Οχι! Δεν μπορούμε πια!», η Κομισιόν μάς λέει ότι αν δεν τους αποδεχτείτε, θα σας καταδικάσουμε. Δεν θα έχετε πια χρήματα κ.λπ. Είναι ένα ανήκουστο φαινόμενο.

Ας υποθέσουμε ότι εκατομμύρια μετανάστες έρχονται στα σύνορα και ζητούν να περάσουν. Πώς ένα κράτος θα απαντούσε, θα έπρεπε να απαντήσει ή θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτό;

Υπάρχουν πολλές απαντήσεις. Πρέπει να εφαρμοστεί μια ολιστική μέθοδος. Για αρχή μια πραγματιστική απάντηση. Η αίτηση ασύλου δεν θα πρέπει να γίνεται πια στην ευρωπαϊκή επικράτεια. Θα πρέπει να γίνεται στα προξενεία και στις πρεσβείες των χωρών εκτός εδάφους Ε.Ε. Σε αυτούς που θα έχει ειπωθεί «ναι», θα μπορούν να μπουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο, σε αυτούς που θα έχει ειπωθεί «όχι», δεν θα μπορούν. Αυτό θα εμποδίσει τις εκατοντάδες χιλιάδες μεταναστών που έρχονται γνωρίζοντας ότι δεν έχουν το δικαίωμα να έρθουν.

Από τη στιγμή που αποτελούν φυσικές παρουσίες στις χώρες μας, έχουμε μεγαλύτερη δυσκολία να τους στείλουμε πίσω. Αυτό είναι το πρώτο. Το δεύτερο είναι ο λόγος μας να είναι ξεκάθαρος. Δεν θέλουμε πια να σας υποδεχόμαστε. Δεν μπορούμε πια να σας δεχτούμε. Γιατί έως τώρα ο λόγος μας είναι αντιφατικός. Τους λέμε «Ελάτε!» και μετά τους λέμε «Δεν είστε ευπρόσδεκτοι». Θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν τους θέλουμε.

Πιστεύω ότι κάθε έθνος θα πρέπει να ανακτήσει τον έλεγχο των συνόρων του, της μεταναστευτικής πολιτικής του. Η FRONTEX θα πρέπει να γίνει ένα είδος σώματος ακτοφυλακής που κατόπιν αιτήματος της χώρας μπορεί να επέμβει για να συνδράμει τις εθνικές Αρχές να αντιμετωπίσουν τη μαζική έλευση παρανόμων. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Οχι χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της χώρας, γιατί αυτό θα έπληττε την κυριαρχία της χώρας.

Οπότε η απάντηση είναι απέλαση όσων είναι ήδη στη χώρα;

Είναι η απέλαση! Απέλαση! Να γυρίσουν εκεί απ’ όπου ήρθαν! Δεν έχουν το δικαίωμα να είναι εδώ και αφού δεν έχουν το δικαίωμα να είναι εδώ θα πρέπει να επιστρέψουν σπίτια τους, αλλά θα πρέπει επίσης να σταματήσουμε να τους δίνουμε στέγη δωρεάν, φροντίδα, επιδόματα, δηλαδή περισσότερα απ’ ό,τι δίνουμε στους δικούς μας φτωχούς στην Ευρώπη. Η πολιτική θα πρέπει να είναι ενιαία και συνεπής, διαφορετικά δεν θα καταλάβουν.




Ξεκάθαρη λοιπόν τοποθέτηση από την Λεπέν, που κονιορτοποιεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον Α. Τσίπρα, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε χθες, έδωσε συμβουλές σε προσωπικότητες της ιταλικής πολιτικής σκηνής, ώστε η Ρώμη να δεχθεί τους κανόνες της Ευρωζώνης και να μην επαναλάβει τα δικά του λάθη με την «περήφανη διαπραγμάτευση» του 2015, αναφέρεται σε άρθρο της η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός «προσέγγισε προσφάτως προσωπικότητες στην Ιταλία, επειδή ως πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε να δώσει κάποιες δικαιολογίες ή έστω εξηγήσεις και μια συμβουλή».

Όπως υπογραμμίζει η ιταλική εφημερίδα, η δικαιολογία του Αλέξη Τσίπρα αφορούσε στην απραξία της Ελλάδας, η οποία δεν βοήθησε σε καμία περίπτωση τη Ρώμη στη διαμάχη της με την Κομισιόν για τον προϋπολογισμό.

«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, καθώς θα ήμουν ο πρώτος που θα προκαλούσε υποψίες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας. «Στη συνέχεια ο Τσίπρας, έχοντας τις μνήμες της υποχώρησής του τον Ιούλιο του 2015, έχοντας ήδη επιβάλει capital controls στους Έλληνες πολίτες και τις επιχειρήσεις για να αποφύγει την κατάρρευση, έδωσε και μια συμβουλή στην Ιταλία. Θα ήταν καλύτερο να κάνετε σήμερα αυτά που ούτως ή άλλως θα κάνετε αργότερα (!)».

Σύμφωνα μάλιστα με την Corriere della Sera ο πρωθυπουργός της Ελλάδας υπογράμμισε προς τους Ιταλούς συνομιλητές του, ότι «αν έχετε μια άλλη ιδέα, όπως την αποχώρησή σας από το ευρώ, τότε… καλή τύχη».

«Δεν χρειάζεται η εμπειρία ενός Έλληνα πολιτικού για να καταλάβουμε ότι αυτό είναι που χρειάζεται όχι μόνο η ιταλική κυβέρνηση αλλά και ολόκληρη η χώρα», αναφέρει στη συνέχεια το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η πραγματική διαπραγμάτευση δεν γίνεται ανάμεσα σε Ρώμη και Βρυξέλλες, όπως δεν έγινε και ανάμεσα σε Αθήνα και Βρυξέλλες, αλλά ανάμεσα στις ιταλικές διεκδικήσεις και την πραγματική οικονομία.

«Είναι αυτό που εννοεί ο Τσίπρας όταν καλεί τους Ιταλούς να αλλάξουν πορεία για να αποφύγουμε να το πράξουμε από ανάγκη όταν θα έχουν επέλθει βαρύτατες ζημίες στην ιταλική οικονομία», αναφέρει η Corriere della Sera, θυμίζοντας το κόστος στην ελληνική οικονομία από τις αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα.