Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ξηλώνουν» την ομάδα εκδόσεων της ΕΛΑΣ μετά το φιάσκο με τα ημερολόγια... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...;;;

“Ξήλωσαν” δεκατέσσερα άτομα από την Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ που ήταν υπεύθυνοι για την έκδοση των ημερολογίων της ντροπής που π...


“Ξήλωσαν” δεκατέσσερα άτομα από την Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ που ήταν υπεύθυνοι για την έκδοση των ημερολογίων της ντροπής που παρουσίαζαν χάρτη που αναγράφει τη FYROM ως Μακεδονία και το ψευδοκράτος της Κύπρου ως Βόρεια Κύπρο.




Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ σε μια προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, μετά την ΕΔΕ, προχώρησε και στο ξήλωμα της ομάδας από την εν λόγω υπηρεσία που ήταν υπεύθυνη για τα ημερολόγια του 2019 την ίδια ώρα που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει το protothema.gr, με τα φορτηγά της Αστυνομίας μεταφέρονται άρον άρον από τις διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ οι ατζέντες.

Όμως αμέσως μετά την αποκάΛυψη από το Αρχηγείο βγήκε μια ΦΙΑΔΡΗ ανακοίνωση... Διβάστε τι γράφαξμε εχθές!

ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ...!! Χαρακτηρίζει τα κατεχόμενα της ΚΎΠΡΟΥ «γειτονική χώρα» που της έδωσε «λάθος όνομα»... και προαναγγέλει ΕΔΕ...!!

Σε μία άνευ προηγούμενου γκάφα προχώρησαν οι δημιουργοί της ατζέντας της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2019 με το Αρχηγείο μετά τον σάλο που ξέσπασε, να ανακοινώνει τη διενέργεια ΕΔΕ για το συμβάν, ενώ ανακλήθηκαν τα εν λόγω ημερολόγια.

Η ΤΡΑΓΙΚΉ όμως ανακοίνωση του Αρχηγείου:

«Ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών. Επιπλέον, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες».

Ακόμη και μετά τον σάλο το αρχηγείο της ΕΛΑΣ συνεχίζει τις ανιστόρητες παρεμβάσεις του και χαρακτηρίζει «γειτονική χώρα» εκτός από τα Σκόπια και τα κατεχόμενα της ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ, γι αυτό και στην ανακοίνωση χρησιμοποιείται πλυθηντικος (γειτονικές χώρες). Τα μηδενικά εθνικά αντανακλαστικά του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ξεγυμνώνονται και δεν υπάρχουν, ούτε μετά τον σάλο για ένα Εθνικό ατόπημα...

ΕΣΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ «ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ»... ΒΟΥΡ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!