Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Ηθοποιός που είχε υπογράψει υπέρ του Ζακ Κωστόπουλου ο κατηγορούμενος για την απόπειρα βιασμού ταξιτζή στους Αμπελοκήπους.

Τα στοιχεία του 29χρονου άνδρα που είχε αποπειραθεί να βιάσει 24χρονο οδηγό ταξί στην περιοχή των Αμπελοκήπων δόθηκαν στη δημοσιότητα απ...


Τα στοιχεία του 29χρονου άνδρα που είχε αποπειραθεί να βιάσει 24χρονο οδηγό ταξί στην περιοχή των Αμπελοκήπων δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία.




Ο 29χρονος είχε συλληφθεί στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος του 24χρονου οδηγού ταξί στην ίδια περιοχή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ηθοποιό Γεώργιο Καρκά του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα. Ο εν λόγω ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις και, μάλιστα, πρόσφατα υπέγραψε κοινή δήλωση μαζί με άλλους καλλιτέχνες υπέρ του Ζακ Κωστόπουλου.

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας που είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Καρκά δήλωσε εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού όπως είπε γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ ήταν αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης. «Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για το παραμικρό», είπε ο κ.Μπιμπίλας.

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ