Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! Οι Αλβανοί ΚΗΡΥΞΑΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ την Ελληνόψυχη Ευρωβουλευτή Κύπρου Ελένη Θεοχάρους...!!

Οι αλβανοί έχουν κατατρομοκρατηθεί και νομίζουν ότι κάτι θα καταφέρουν με αυτές τια απαγορεύσεις. Το ενδεχόμενο να δεχτούν επισκέψεις α...


Οι αλβανοί έχουν κατατρομοκρατηθεί και νομίζουν ότι κάτι θα καταφέρουν με αυτές τια απαγορεύσεις. Το ενδεχόμενο να δεχτούν επισκέψεις από "αυτόνομες ίλες" που δεν θα έχουν ειρηνικές διαθέσεις το έχουν σκεφτεί;




Ανεπιθύμητη στην Αλβανία κηρύχθηκε με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας η Κύπρια Ευρωβουλευτής, Ελένη Θεοχάρους σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η Ευρωβουλευτής, που παρακολουθεί την πορεία της γειτονικής χώρας δεκαετίες τώρα, ως αρμόδια για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στο πλευρό της οικογένειας Κατσίφα.

Σε χθεσινές τους ανακοινώσεις οι Αλβανοί είχαν χαρακτηρίσει «ανεπιθύμητους» 52 Έλληνες υπηκόους, για τους οποίους σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας ζήτησε εξηγήσεις.

«Η απόφαση αυτή έρχεται ως θεσμική απάντηση των θεσμών της Δημοκρατίας της Αλβανίας, σε διαρκώς επαναλαμβανόμενες εξτρεμιστικές ενέργειες από την Ευρωβουλευτή της Κύπρου, Ελένης Θεοχάρους, οι οποίες υποκινούν το μίσος και παραβιάζουν τη συνταγματική τάξη της χώρας μας, εντός της οποίας δεν είναι πλέον αποδεκτή»!

Σε μια πρώτη αντίδραση, η Ελένη Θεοχάρους, μιλώντας στο SigmaLive τόνισε πως πρόκειται για τίτλο τιμής το να μπαίνει στο στόχαστρο ενός διεφθαρμένου καθεστώτος. «Δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε την αντίσταση μου, ούτε την βούληση μου, ούτε το πάθος μου για κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των φρικτά καταπιεσμένων Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου», τόνισε.