Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ...!!! Δείτε το ΠΑΝΟ που σήκωσαν στην Φλώρινα οι ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ του Ουράνιου Τόξου για το Συνέδριο τους...!!

Οι Σλαβοβούγαροι ψευτομακεδόνες, κατάλοιπα της Βουλαγροτουρκικής κατοχής στην Μακεδονία ξεθάρεψαν... Δείτε πανώ που σήκωσαν στην Φλώρινα γι...


Οι Σλαβοβούγαροι ψευτομακεδόνες, κατάλοιπα της Βουλαγροτουρκικής κατοχής στην Μακεδονία ξεθάρεψαν... Δείτε πανώ που σήκωσαν στην Φλώρινα για το συνέδριο τους που κάνουν αυρίο στο Ξινό Νερό γνωστή φιδοφωλιά... Στην ανακοίνωση τους λένε:
Η ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο ανακοινώνει ότι το 3ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού Горно Врбени (Γκόρνο Βρμπενι) / Εksi Su / Ξινό Νερό Φλώρινας με ώρα έναρξης εργασιών 10 π.μ.

Βασικά θέματα του Συνεδρίου θα είναι:
- Απολογισμός της μέχρι σήμερα πορείας του κόμματος και του Μακεδονικού κινήματος εν γένει. Σχεδιασμός δράσεων για την ερχόμενη περίοδο.
- Απόφαση για την συμμετοχή του κόμματος στις Ευρωεκλογές του Μαίου 2019
- Εκλογή νέων οργάνων του κόμματος.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να δηλώσουν συμμετοχή στην Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (23850 46548 και vinozito@otenet.gr).

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και αναλυτικό πρόγραμμα θα αποσταλούν με νεότερη ανακοίνωση.

Η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο

Όπως αντιλαμβάνεστε η πρόκληση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και περιμένουμε από τους Εηνόψυχους της Μακεδονίας ΑΜΕΣΗ και ΣΚΛΗΡΗ αντίδραση, από τον Δήμο να κατε΄βασει ΑΜΕΣΑ το πανό και από την τοπική Κρατική Ασφάλεια να ρίξει μιά ματιά στον ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ και μετά να κάνει το καθήκον της χωρίς εντολή από το κέντρο.

"Στόχος"