Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θα προσπαθήσουν να σκοτώσουν τον Πούτιν μέσα στο 2019»... Οι προβλέψεις της Βουλγάρας μάντισσας για το 2019 Πηγή: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Πούτιν, η Ευρώπη θα καταρρεύσει: Οι προβλέψεις της Βουλγάρας «μάντισσας» για τον χρόνο που έρχεται...

Η διάσημη τυφλή μάντισσα από τη Βουλγαρία Μπάμπα Βάνγκα, που «προέβλεψε» την 11η Σεπτεμβρίου, το Brexit και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτ...


Η διάσημη τυφλή μάντισσα από τη Βουλγαρία Μπάμπα Βάνγκα, που «προέβλεψε» την 11η Σεπτεμβρίου, το Brexit και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους, είχε κάνει προβλέψεις και για το 2019.




Σύμφωνα με την Μπάμπα, που πέθανε το 1996, δύο από τους σημαντικότερους ηγέτες του κόσμου θα έχουν πολλά προβλήματα φέτος, με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να έρχεται αντιμέτωπος με μια απόπειρα δολοφονίας από κάποιον εντός της ομάδας ασφαλείας του και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα χάσει την ακοή του από μια μυστηριώδη ασθένεια.

Η Μπάμπα, που έχει γίνει μια καλτ μορφή μεταξύ αυτών που λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας, προέβλεψε επίσης πως ένας τεράστιος σεισμός με τσουνάμι θα εξαλείψει μεγάλα μέρη της Ασίας και η Ευρώπη θα έρθει αντιμέτωπη με μια καταστροφική οικονομική κρίση.

Ο Πούτιν έχει ήδη επιζήσει τουλάχιστον μιας μεγάλης επιχείρησης δολοφονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2012. Τώρα, ο Ρώσος πρόεδρος έχει πάντα δίπλα του μια ιδιαίτερα καταρτισμένη ομάδα ελεύθερων σκοπευτών, της οποίας το μόνο καθήκον είναι να τον κρατά ζωντανό, επομένως ίσως και να συμφωνεί με την Μπάμπα πως υπάρχει πιθανότητα μέσα στο 2019 να γίνει άλλη μία προσπάθεια δολοφονίας του.

Ο Πούτιν, θα πρέπει επίσης να προετοιμαστεί για έναν γιγάντιο μετεωρίτη που θα χτυπήσει την Ρωσία, σύμφωνα με την Μπάμπα.

Όσο για τον Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την Βουλγάρα μάντισσα, ο Αμερικανός πρόεδρος προβλέπεται να έχει ένα καταστροφικό 2019, καθώς όχι μόνο θα αρρωστήσει από μια ανεξήγητη ασθένεια που θα του προκαλέσει ναυτία, εγκεφαλικό τραύμα και απώλεια ακοής, αλλά ένα μέλος της οικογένειάς του θα εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.