Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ.. Ψήφος εμπιστοσύνης: Τσίπρας: Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν - Μητσοτάκης: η οικογένειά σου έκανε δουλειές με τη χούντα...

"Ξέφυγε" η αντιπαράθεση στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης. Για δουλειές με την χούντα κατηγόρησε την οικογένεια Τσίπρα ο Μη...


"Ξέφυγε" η αντιπαράθεση στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης. Για δουλειές με την χούντα κατηγόρησε την οικογένεια Τσίπρα ο Μητσοτάκης. Απάντησε με... στίχους του Αναγνωστάκη ο πρωθυπουργός. Παραδέχτηκε τις διακοπές στο κότερο της κ. Παναγοπούλου.




Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην οικογένεια του πρωθυπουργού, λέγοντας πως κάποια στιγμή πρέπει να συζητηθεί το πως έκανε χρήματα.

Μάλιστα το πήγε παραπέρα, αναφέροντας πως έκανε δουλειές… με τη χούντα, και πως έτσι άρχισε να αποκτά την περιουσία που έχει.

Τσίπρας: Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν
Με έναν στίχο του ποιητή Μανώλη Αναγνωστάκη, ο Αλέξης Τσίπρας πήρε για τρίτη φορά τον λόγο, και… απήγγειλε Μανώλη Αναγνωστάκη, λέγοντας «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν».

Στην πρωτολογία του ο Αλέξης Τσίπρας είχε εγκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ότι… περιφέρει τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο σαν γλάστρα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης… αναφώνησε «νάτος νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος»