Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Βόμβα» από τον Τράκη στο ελληνικό μπάσκετ! Αποσύρεται ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι δεν κατεβαίνει στο παιχνίδι με την Κύμη (17:30) και πως αποσύρεται α...


Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι δεν κατεβαίνει στο παιχνίδι με την Κύμη (17:30) και πως αποσύρεται από το πρωτάθλημα. Οι "πράσινοι" αποσύρονται μέχρι να επικρατήσει ξανά η νομιμότητα κι όχι η τρομοκρατία κι η ανομία που προσπαθεί να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως τονίζουν. Το "τριφύλλι" καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να διώξει τον Γιώργο Βασιλειάδη.




Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κύμη (17:30) και πως αποσύρεται από το πρωτάθλημα κι από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, μέχρι να τιμωρηθούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο «σύλλογος που έκανε δόγμα το «εμείς ή κανείς», όπως τονίζουν οι «πράσινοι» στην ανακοίνωση τους.

Να σημειωθεί ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, η Κύμη θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά (20-0) και θα σωθεί, καθώς ήθελε νίκη επί του «τριφυλλιού» για να παραμείνει σίγουρα στην κατηγορία.

powered by Rubicon Project
Ο Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να προχωρήσει σ’ αυτή την κίνηση, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ με τον Ολυμπιακό και τον διαιτητή Αναστόπουλο, με τους «πράσινους» να ξεκαθαρίζουν ότι θα απέχουν από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, έως ότου να επικρατήσει ξανά η νομιμότητα και όχι η τρομοκρατία και η ανομία που προσπαθεί να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ανοχή των κρατικών φορέων.

Η ανακοίνωση
H KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι απέχει από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με την Κύμη και έως ότου να επικρατήσει ξανά η νομιμότητα και όχι η τρομοκρατία και η ανομία που προσπαθεί να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ανοχή των κρατικών φορέων.

Εδώ και μήνες, με αποκορύφωμα τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε τις προσπάθειες τρομοκρατίας και εκβιασμού από τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός, παράλληλα με την αδιαφορία των υπευθύνων Υπουργών και των αρμοδίων αθλητικών δικαστικών λειτουργών. Μας καθιστούν ξεκάθαρο ότι η τρομοκρατία και ο εκβιασμός υπερέχει των Νόμων και των Κανονισμών, τους οποίους οι ίδιοι συνυπέγραψαν.