Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Οι Ρώσοι δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με το M-1 Abrams», σύμφωνα με τον Γραμματέα Εξοπλισμών του Αμερικανικού Στρατού

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΜΙΑ 300ΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ... ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ..!!! «Εάν ...


ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΜΙΑ 300ΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ... ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ..!!!

«Εάν δείτε τι συμβαίνει στην Ανατολική Ευρώπη, οι Ρώσοι δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με το M-1 Abrams», δήλωσε ο Bruce Jette, Γραμματέας Εξοπλισμών του Αμερικανικού Στρατού. Ο Αμερικανικός Στρατός βρίσκεται σε μια φάση ενίσχυσης της παρουσίας του στην Ευρώπη με στόχο την ενίσχυση και την ισχυροποίηση της ευρωπαϊκής άμυνας απέναντι στη Ρωσία.





Εκτός των άλλων ο Αμερικανικός Στρατός επενδύει στο πυροβολικό και το πρόγραμμα Long-Range Precision Fires, ενώ ήδη έχει δεσμεύσει $ 2,2 δισεκατομμύρια στην αναβάθμιση άνω των 750 αρμάτων μάχης M-1 Abrams στο επίπεδο M-1A2C. Συνολικά ο Αμερικανικός Στρατός σκοπεύει να επενδύσει $ 6 δισεκατομμύρια στην εξέλιξη του M-1 Abrams, προκειμένου να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί, στο πεδίο μάχης, το νέο ρωσικό άρμα μάχης T-14 Armata.