Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ...!! Κι άλλη αποχώρηση από τον Βελόπουλο...!!! Φεύγει και η υποψήφια βουλευτής Δώρα Αντωνίου από τον Πειριαιά!

Μετά τον αδερφό του που κατεβαίνει με την Νέα Δημοκρατία και δεν έχει διαψευστεί... αλλά και την χθεσινή αποχώρηση του Νίκου Μαστρογιάννη α...


Μετά τον αδερφό του που κατεβαίνει με την Νέα Δημοκρατία και δεν έχει διαψευστεί... αλλά και την χθεσινή αποχώρηση του Νίκου Μαστρογιάννη από την Β' Πειραιά τώρα αυτό...

Ακόμα να προκηρυχθούν Εθνικές εκλογές και στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης αποχωρούν οι υποψήφιοι ο ένας μετά τον άλλον.




Η τελευταία αποχώρηση είναι της κα. Δώρα Αντωνίου όπου πολιτεύεται στην εκλογική περιφέρεια Α Πειραιά.

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το γεγονός ότι προτού ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια μιας που δεν έχουν προκηρυχθεί και επίσημα Εθνικές εκλογές το κόμμα της Ελληνικής Λύσης φυλλορροεί.

Να σημειωθεί ότι κατά ένα περίεργο μέσα σε λίγες ημέρες έχουν αποχωρήσει πολλοί πολιτευτές από την εκλογικική περιφέρεια του Πειραιά.

Δείτε την παραίτηση μέσω της προσωπική της σελίδας.

Δυστυχώς έρχομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω οτι αποσύρω την πρόθεσή μου να κατέλθω ως υποψήφια βουλευτής στην Α Πειραιά και Νήσων, με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.
Είναι μια απόφαση πολύ δύσκολη, πολιτικά και προσωπικά, αλλά και αναγκαία για μένα.
Γνωρίζω ότι είναι πολύ αργά να κάνω μια τέτοια κίνηση αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα τώρα παρά να απογοητεύσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα.
Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα μου αλλά η ηθική μου και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω.
Με εκτίμηση,
Δώρα Αντωνίου

https://www.facebook.com/theodora.antoniou.16

Περιοχή συνημμένων