Αίσθηση και ανησυχία προκαλεί μια νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, σύμφωνα με την οποία η κατανάλωση κοτόπουλου συνδέεται με...
Αίσθηση και ανησυχία προκαλεί μια νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, σύμφωνα με την οποία η κατανάλωση κοτόπουλου συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
Είναι η πρώτη φορά που το λευκό κρέας συνδέεται με την ασθένεια, σύμφωνα με τους Times, που αναφέρουν ότι η κατανάλωση κοτόπουλου συνδέεται με υψηλότερο κίνδυνο μη-Hodgkin λεμφώματος, μιας μορφής καρκίνου του αίματος, ενώ για τους άνδρες σχετίζεται επιπλέον με αυξημένες πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη.
Οι Βρετανοί καταναλώνουν ετησίως περίπου 1,3 δισεκατομμύρια κοτόπουλα, τα οποία θεωρούνται ευρέως ως μια υγιεινή εναλλακτική λύση έναντι του κόκκινου κρέατος.