Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σομαλός μετανάστης συνελήφθη για βιασμό 12χρονου κοριτσιού.... Είχε ξανασυλληφθεί για βιασμό ανηλίκου στη Σουηδία...!!

Ένας Σομαλός μετανάστης, 40 ετών, κατηγορήθηκε χθες για βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού την Τετάρτη και είναι η δεύτερη φορά που κατηγορε...


Ένας Σομαλός μετανάστης, 40 ετών, κατηγορήθηκε χθες για βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού την Τετάρτη και είναι η δεύτερη φορά που κατηγορείται για επίθεση εναντίον νέων κοριτσιών.




Ο Σομαλός βρίσκεται στη Σουηδία από το 2005 και του χορηγήθηκε η σουηδική υπηκοότητα το 2014 και τα δικαστικά αρχεία δείχνουν ότι είναι μεταφραστής, σύμφωνα με το Nyheter Idag.

Στις 25 Ιουνίου 2018, ο ίδιος άντρας είχε καταδικαστεί για σεξουαλική επίθεση σε ένα 12χρονο κορίτσι. Τον Απρίλιο του 2017, συνάντησε το κορίτσι σε μια στάση λεωφορείου και της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει ένα χαμένο κλειδί. Όταν το κορίτσι αρνήθηκε, την απείλησε με ένα μαχαίρι και την μετέφερε σε ένα υπόγειο, λέγοντάς της ότι θα τη σκοτώσει αν δεν μείνει σιωπηλή και πήρε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο στη συνέχεια κατέστρεψε. Στη συνέχεια, ανάγκασε το κορίτσι να γδυθεί και την κακοποίησε φορώντας πλαστικά γάντια. Ο Σομαλός καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών για αυτό το αδίκημα και μόλις πρόσφατα ελευθερώθηκε.

Την Τετάρτη, ένα άλλο κορίτσι δέχθηκε επίθεση σε ένα πάρκο στο Νορκόπινγκ, στην ανατολική Σουηδία. Αφού ξεκίνησαν ένα ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη στην περιοχή, οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι ο Σομαλός κατέβηκε από το τρένο κοντά στον τόπο του εγκλήματος φορώντας λασπωμένα ρούχα και όταν συνελήφθη, το κινητό του κοριτσιού βρέθηκε σε μία από τις τσέπες του. Έφερε επίσης πλαστικά γάντια που ήταν πανομοιότυπα με αυτά που χρησιμοποίησε στην επίθεση του 2017.

Οι εισαγγελείς ζήτησαν αμέσως να κατηγορηθεί για τη δεύτερη επίθεση.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν από μετανάστες έχουν γίνει συχνό φαινόμενο στη Σουηδία. Πέρυσι, τέσσερις Αφρικανοί μετανάστες κατηγορήθηκαν για βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού στο Örebro.