Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οταν τα λέμε εμείς είμαστε «ακραίοι»... Ι.Μάζης: «Καταρρίπτεις το drone για να στείλεις το μήνυμα ότι αυτή η κατασκοπεία δεν επιτρέπεται»

Μέσα στις επόμενες ημέρες η Ελλάδα αναμένεται να παραλάβει τα πρώτα 6 μαχητικά Rafale και η Τουρκία αντέδρασε με υπερπτήσεις και «πυρά» κατά...







Μέσα στις επόμενες ημέρες η Ελλάδα αναμένεται να παραλάβει τα πρώτα 6 μαχητικά Rafale και η Τουρκία αντέδρασε με υπερπτήσεις και «πυρά» κατά της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου....

Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο Μάζης αναφέρει: «Εδώ το όπλο drone είναι ένας μηχανικός χαρταετός, ο οποίος άλλες φορές έχει όπλα, δεν έχει έμψυχο στο εσωτερικό του και στην συγκεκριμένη περίπτωση παραβιάζει εθνικό εναέριο χώρο, άρα εθνική κυριαρχία».

Ο κ. Μάζης τόνισε πως ουσιαστικά πρόκειται για κατασκοπεία και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να χτυπήσει κάποιο στρατιωτικό στόχο στην Ελλάδα.

«Θα καταρρίψεις το drone για να στείλεις το μήνυμα ότι αυτή η κατασκοπεία δεν επιτρέπεται και για να δώσεις το μήνυμα στους συμμάχους ότι η συμπεριφορά της Τουρκίας θέτει σε κίνδυνο τη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ» δήλωσε.

Την ίδια στιγμή, ο Χουλουσί Ακάρ ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινάει επιχείρηση στη Συρία, με τον καθηγητή να σχολιάζει:

«Όσο οξύνεται η κατάσταση στην Ουκρανία από τη πλευρά και από την άλλη στη Συρία, και έχουμε προσφορές προς την Τουρκία, όπως η υπόθεση του East Med, η Τουρκία πιέζεται να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.