Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ομέρ Τσελίκ: «Οι ελληνικές δυνάμεις τρυπάνε τις βάρκες των απελπισμένων ανθρώπων»…

Οι καταπιεσμένοι που διαφεύγουν από τις απειλές θανάτου των περιοχών τους, οδηγούνται στο θάνατο από τις ελληνικές δυνάμεις.  Οι ελλην...






Οι καταπιεσμένοι που διαφεύγουν από τις απειλές θανάτου των περιοχών τους, οδηγούνται στο θάνατο από τις ελληνικές δυνάμεις. 

Οι ελληνικές δυνάμεις τρυπάνε τις βάρκες των απελπισμένων ανθρώπων, τους επαναπροωθούν στη θάλασσα και τους διώκουν στην ξηρά, οδηγώντας τους έτσι στο θάνατο. Μετανάστες δολοφονούνται με φασιστικές πρακτικές μπροστά στα μάτια της Ευρώπης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, επανειλημμένα έδωσε στους Ευρωπαίους ομολόγους του, τα έγγραφα αυτών των διώξεων. Κάθε φορά έλεγαν πως “Δεν το γνωρίζουμε, να το εξετάσουμε”. Κι όμως εκείνη την ώρα οι τηλεοράσεις έδειχναν αυτές τις διώξεις. Πρακτικές ντροπιαστικές για την ανθρωπότητα εφαρμόζονται από τις ελληνικές δυνάμεις και όλοι σωπαίνουν…

Οι ελληνικές αρχές προστατεύουν αυτές τις διώξεις. Τις ενθαρρύνουν. Η σιωπή των ευρωπαϊκών πρωτευουσών σημαίνει υποστήριξη αυτών των διώξεων.. Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα αυτών των καταπιεσμένων ανθρώπων παντού.
…….
……
Εκπρόσωπος του κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.