Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η τουρκία κλείνει τα Στενά για ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο για τους Ρώσους που έχουν ήδη μέσα 30 πολεμικά με ναυτικό αποκλεισμό της Ουκρανίας!

Στην ουσία ο τρόπος με τον οποίο η τουρκία διαβάζει την συνθήκη του Μοντρέ για τα στενά εξυπηρετεί ΑΠΟΛΥΤΑ τις στρατηγικές επιδιώξεις των Ρώ...





Στην ουσία ο τρόπος με τον οποίο η τουρκία διαβάζει την συνθήκη του Μοντρέ για τα στενά εξυπηρετεί ΑΠΟΛΥΤΑ τις στρατηγικές επιδιώξεις των Ρώσων...!!!

Οι τούρκοι έκλεισαν τα Στενά για τους πάντες και όχι μόνο για τους Ρώσους οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχουν μέσα στον Εύξεινο Πόντο τις δυνάμεις που χρειάζονται.

Έτσι το κλείσιμο των Στενών για όλες τις χώρες και όχι μόνο για τις παράκτιες, προστατεύει το υφιστάμενο καθεστώς που έχουν δημιουργήσει οι πολεμικές ναυτικές δυνάμεις των Ρώσων, αφού στην πράξη απαγορεύει να περάσουν εντός δυνάμεις άλλων χωρών (των Αμερικανών, των Γάλλων κλπ)  που πιθανός θα μπορούσαν ή θα επιχειρούσαν να σπάσουν τον ναυτικό αποκλεισμό!

Εννοείται πως η τουρκιά βρίσκεται σε απόλυτη συνεννόηση με την Μόσχα η οποία και δεν πρόκειται να αντιδράσει, παρ' όλο που στο παρελθόν έναν τέτοιο ενδεχόμενο θα φάνταζε ως αφορμή ακόμη και για την έναρξη πολέμου. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο διάστημα που πέρασε πρόλαβαν και πέρασαν από τα Στενά Ρωσικά πλοία που ερχόντουσαν μέσο Γιβλατάρ από την Βόρεια Θάλασσα αλλά ακόμη και από τον Ειρηνικό πολεμικές ναυτικές μονάδες που ξεκίνησαν την πορεία τους πριν την έναρξη της επίθεσης στην Ουκρανία, στα πλαίσια της προετοιμασία του Ναυτικού Επιτελείου των Ρώσων. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.