Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πυρομαχικά και εφόδια μόνο για 3 μέρες μάχης απομένουν στους Ρώσους...»

Μόνο για άλλες τρεις ημέρες έχουν επαρκή εφόδια τα ρωσικά στρατεύματα εισβολής, σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Αμύνης. Στην ημερήσια ενη...









Μόνο για άλλες τρεις ημέρες έχουν επαρκή εφόδια τα ρωσικά στρατεύματα εισβολής, σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Αμύνης. Στην ημερήσια ενημέρωσή του το πρωί της Τρίτης το υπουργείο αναφέρει ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν προβλήματα ανεφοδιασμού, κι έτσι τα πυρομαχικά, τα καύσιμα και τα τρόφιμα που έχουν στη διάθεσή τους αρκούν το πολύ για τρεις ημέρες ακόμη, αν δεν ανεφοδιαστούν.

Άλλωστε η Μόσχα δεν είχε διανοηθεί ότι η εκστρατεία της στην Ουκρανία θα χρειαζόταν να μπει σε δεύτερο μήνα. Ειδικά το πρόβλημα των καυσίμων φέρεται να είναι πολύ σοβαρό για τους εισβολείς, δεδομένης και της αυξημένης ανάγκης που προέκυψε από την αποστολή ενισχύσεων στο έδαφος. Παράλληλα το ουκρανικό επιτελείο ανακοίνωσε την κατάρριψη εννέα ρωσικών ιπτάμενων μέσων το τελευταίο 24ωρο: Πρόκειται για ένα αεροσκάφος, έξι μη επανδρωμένα (drones) και δύο ελικόπτερα.

Ζελένσκι: Επιβράδυνση της ρωσικής προέλασης

Σε νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις απωθούν τις ρωσικές και έχουν επιβραδύνει την προέλασή τους. Πρόσθεσε ότι ρωσικό αεροπλάνο καταρρίφθηκε στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.