Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η φρατζόλα που αγόρασες πριν 2-3 μέρες έχει γίνει σκληρή σαν… πέτρα. Ναι μπορεί...
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η φρατζόλα που αγόρασες πριν 2-3 μέρες έχει γίνει σκληρή σαν… πέτρα.
Δες αναλυτικά:
Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.
Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.
Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 5-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φρατζόλας και το πόσο νερό έχεις ρίξει προηγουμένως.
Το ψωμάκι σου θα είναι σαν καινούριο! Τραγανό απ’ έξω και μαλακό από μέσα, έτοιμο για ό,τι σάντουιτς τραβά η όρεξή σου!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.