Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Έχεις μπαγιάτικο ψωμί; – Να πώς θα το κάνεις ξανά φρέσκο!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η φρατζόλα που αγόρασες πριν 2-3 μέρες έχει γίνει σκληρή σαν… πέτρα. Ναι μπορεί...








Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η φρατζόλα που αγόρασες πριν 2-3 μέρες έχει γίνει σκληρή σαν… πέτρα.

Ναι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κρουτόν φυσικά, αλλά τι γίνεται αν θέλεις ψωμί και το θέλεις τώρα; Απλά ακολουθείς την παρακάτω συμβουλή!

Δες αναλυτικά:

Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.

Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.

Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 5-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φρατζόλας και το πόσο νερό έχεις ρίξει προηγουμένως.

Το ψωμάκι σου θα είναι σαν καινούριο! Τραγανό απ’ έξω και μαλακό από μέσα, έτοιμο για ό,τι σάντουιτς τραβά η όρεξή σου!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.