Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΥΛΙΚΟ Ρωσοτουρκικο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ...!! Η Ρωσια με ανακοινωσή της εκτιμά και ευχαριστεί για τις ενέργειες της τουρκίας για τα Στενά!

Από την πρώτη μέρα το φωνάζουμε και τώρα το φωνάζει και η ίδια η Μόσχα στην Άγκυρα... Να τον ακούτε το "Στόχο"... “Η Μόσχα εκ...







Από την πρώτη μέρα το φωνάζουμε και τώρα το φωνάζει και η ίδια η Μόσχα στην Άγκυρα... Να τον ακούτε το "Στόχο"...

“Η Μόσχα εκτιμά ιδιαίτερα τη θέση της Άγκυρας υπέρ της διατήρησης και τήρησης της Σύμβασης του Μοντρέ για τα Στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων”. Αυτό είπε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Habertürk , ο Ρώσος πρεσβευτής στην Τουρκία Αλεξέι Γιέρχοφ.

«Πρέπει να πω ότι εκτιμούμε ιδιαίτερα τη θέση των Τούρκων συναδέλφων μας υπέρ της διατήρησης της Σύμβασης του Μοντρέ ως ενός σημαντικού διεθνούς νομικού θεσμού, ενός διεθνούς νομικού εγγράφου, υπέρ της διατήρησης και τήρησής της. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους Τούρκους συναδέλφους μας Νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο που μπορεί να ειπωθεί για σήμερα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μαζί μπορούμε να έρθουμε σε μια κατάσταση όπου όλα τα συμφέροντά μας, όλες οι φιλοδοξίες μας θα γίνουν σεβαστά και θα πραγματοποιηθούν», τόνισε ο διπλωμάτης.

Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι οι φιλοδοξίες που αναφέρονται οι κοινές είαι για κάπου στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο εις βάρος βέβαια της Ελλάδος...




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.