Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πειραιάς: Με προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα ως «Πάνος Ερωτιάρης» ο βιαστής της νεαρής γυναίκας στη Φιλαδέλφεια

Συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά, με ένταλμα στα στοιχεία του, και κατά την προανακριτική έρευνα προέκυψαν τα προφίλ που ειχε δημιο...







Συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά, με ένταλμα στα στοιχεία του, και κατά την προανακριτική έρευνα προέκυψαν τα προφίλ που ειχε δημιουργήσει με τα οποία επικοινωνούσε ως.. “Πάνος Ερωτιάρης”

Ο 31χρονος με ελληνικό ΔΑΤ, είναι σεσημασμένος με ποινικό παρελθόν καθώς από το 2013 μέχρι και το 2018 έχουν σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφίες μεταξύ άλλων για κλοπή και αρπαγή τσάντας, παραβίαση του νόμου περί όπλων, αντιποίηση στολής, ενώ έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης σε Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό της 18χρονης, στα προφίλ που διατηρεί είχε αναρτήσει φωτογραφίες με γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, και μητέρα ενός νηπίου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, λογω της σοβαρότητας της υπόθεση, εξετάζουν ο 31χρονος με το ίδιο modus operadi, να έχει διαπράξει και άλλους βιασμούς. Για την αποκάλυψη της δράσης του, οι αστυνομικοί έχουν υποβάλλει αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για έκδοση διάταξης δημοσιοποίησης στοιχείων του, στο ενδεχόμενο γυναίκες θύματα του να τον αναγνωρίσουν ως δράστη, σε βάρος τους πράξεις βίας και κακοποίησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.