Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ... Ουκρανοί έκαναν συντρίμμια και αποκαΐδια ρωσική φάλαγγα, κοντά στο Κίεβο!

 Φωτό που έρχονται στο φως από την Ουκρανία δείχνουν μια καμένη ρωσική φάλαγγα αρμάτων μάχης που έγινε στάχτη από τους Ουκρανούς. Ο μεγα...







 Φωτό που έρχονται στο φως από την Ουκρανία δείχνουν μια καμένη ρωσική φάλαγγα αρμάτων μάχης που έγινε στάχτη από τους Ουκρανούς.

Ο μεγαλύτερος πόλεμος στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μαίνεται εδώ και επτά ημέρες - αλλά η προέλαση του Βλαντιμίρ Πούτιν προς την πρωτεύουσα Κίεβο φαίνεται να έχει σταματήσει, καθώς οι γενναίοι Ουκρανοί αντιστέκονται.

Σε ολόκληρη την κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα, οι Ουκρανοί συνεχίζουν να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση στον εισβολέα.

Εικόνες από την πόλη Bucha - μόλις 30 χλμ από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας Κίεβο, απεικονίζουν τα συντρίμμια, ό,τι τελοσπάντων απέμεινε, από τα ρωσικά άρματα μάχης και τον στρατιωτικό εξοπλισμό των Ρώσων, που περνούσε από το σημείο όταν τους επιτέθηκαν οι Ουκρανοί που υπερασπίζονταν την πόλη τους.

Πλάνα προηγουμένως έδειχναν τη φάλαγγα των ρωσικών τανκς να κινείται προς την πόλη, κοντά στην αεροπορική βάση Gostomel, το απόγευμα της Κυριακής, πριν η φάλαγγα καταστραφεί.

Οι φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας χθες.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.