Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ευτυχώς υπερίσχυσε το αίσθημα της διεκδίκησης μιας ελεύθερης πατρίδας» Η Άννα Μαρία Λογοθέτη την πέφτει στους Ρωσόφιλους...

Μάλιστα χαρακτηρίζει όσους δεν θέλουν στηρίξουν απόλυτα την Ουκρανία ως «ανιστόρητους, ανθέλληνες και τεμπελχανάδες». Συγκεκριμένα η ανάρτη...









Μάλιστα χαρακτηρίζει όσους δεν θέλουν στηρίξουν απόλυτα την Ουκρανία ως «ανιστόρητους, ανθέλληνες και τεμπελχανάδες».

Συγκεκριμένα η ανάρτηση

«Και φτάσαμε επιτέλους στην Άνοιξη και στην γιορτή που γεμίζει υπερηφάνεια τους περισσότερους Έλληνες.

Όχι όλους , γιατί πλέον ξέρουμε , αν ήταν στο χέρι σας πριν 200 χρόνια η θέση σας θα ήταν – θέλουμε γενικώς ειρήνη , να τα βρούμε να μην μαλώνουμε, βάζω ένα τσιπουρακι σύντροφε να το συζητήσουμε.

Ευτυχώς υπερίσχυσε το αίσθημα της διεκδίκησης μιας ελεύθερης πατρίδας, με ψυχή και σθένος μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς .

Ολοι εμείς σήμερα καμαρώνουμε την γαλανόλευκη να κυματίζει, ελεύθεροι , μιλώντας την γλώσσα μας , έχοντας την ιστορία μας να διδάσκεται παραδειγματικά σχεδόν σε ολα τα πανεπιστήμια του εξωτερικού , γιατί απέναντι στον εισβολέα αντισταθήκαμε , δώσαμε μάχη , κερδίσαμε και σήμερα είμαστε ανεξάρτητο κράτος .

Αυτό ακριβώς κάνουν οι Ουκρανοί σήμερα, γι’αυτό και τους στηρίζουμε.

Η Ελλάδα που πάντα ήταν στην σωστή πλευρά της ιστορίας, συνεχίζει να είναι με την ουσιαστική έννοια της επανάστασης .

Ότι άλλο σε άποψη ίσης απόστασης , ισορροπίας μην χυθεί το νερό που βράζει στο μπρίκι , πολύωρων συζητήσεων wanna be με μπάφους αγκαλίτσα οι μεν και οι δε , με αφήνει παγερά αδιάφορη γιατί εκτός από επικίνδυνοι , είστε ανιστορητοι , ανθελληνες και τεμπελχαναδες .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.