Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν Μετέφερε την οικογένειά του σε πυρηνικό καταφύγιο» λέει ο καθηγητής Βαλερί Σολοβέι

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν μετέφερε τα μέλη της οικογένειάς του σε μία υπόγεια πόλη στη Σιβηρία, σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο που να μπορεί να αντέξ...








Ο Βλαντίμιρ Πούτιν μετέφερε τα μέλη της οικογένειάς του σε μία υπόγεια πόλη στη Σιβηρία, σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο που να μπορεί να αντέξει πυρηνικό πόλεμο, υποστηρίζει Ρώσος καθηγητής ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από κάποια μυστική ασθένεια.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, ο Πούτιν τις τελευταίες ημέρες έχει μεταφέρει για ασφάλεια τα μέλη της οικογένειάς του σε “υπόγεια πόλη” στη Σιβηρία. Το πολυτελές καταφύγιο υψηλής τεχνολογίας βρίσκεται στα Αλτάια όρη και σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύει και σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, είπε ο πολιτικός επιστήμονας, Βαλερί Σολοβέι, 61 ετών.

Πρώην καθηγητής στο Κρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (MGIMO) – όπου συμμετείχαν μελλοντικοί κορυφαίοι διπλωμάτες και κατάσκοποι, ο Σολοβέι είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι ο Πούτιν αντιμετωπίζει ιατρικά προβλήματα που αποκρύβει από τον ρωσικό λαό και έχει λάβει μέρος σε περίεργα τελετουργικά με σαμάνους μαζί με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Κάποιοι στη Μόσχα θεωρούν τον Σολοβέι συνωμοσιολόγο ή φαρσέρ, αλλά την περασμένη εβδομάδα ανακρίθηκε για επτά ώρες από τις ρωσικές Αρχές λόγω των ισχυρισμών που έκανε για την ιατρική και ψυχική κατάσταση του Πούτιν στον ιστότοπο που έχει στο Telegram.

Επιπλέον, έγινε έρευνα στο σπίτι του και κατασχέθηκαν αρκετές ηλεκτρονικές συσκευές. Ο Σολοβέι αφέθηκε ελεύθερος αλλά η υπόθεσή του δεν έχει κλείσει.

“Το Σαββατοκύριακο, η οικογένεια του προέδρου Πούτιν μεταφέρθηκε σε ειδικό καταφύγιο προορισμένο για πυρηνικό πόλεμο” είπε ο καθηγητής σε ένα βίντεο. “Αυτό το καταφύγιο βρίσκεται στην ορώδη περιοχή της Δημοκρατίας των Αλτάι. Βασικά, δεν είναι απλώς ένα καταφύγιο, αλλά μία ολόκληρη υπόγεια πόλη, εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της επιστήμης και της τεχνολογίας” πρόσθεσε ο καθηγητής ενώ προειδοποίησε: “Ελπίζω αυτό να σημαίνει κάτι για εσάς! Ότι δηλαδή ο πρόεδρος στέλνει την οικογένειά του σ’ αυτό το καταφύγιο!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.