Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκαλούμπακας: «Με πιάνει «αηδία» με μερικούς δήθεν εθνικιστές που υποστηρίζουν τον ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ εχθρό του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ που είναι ο ΣΛΑΥΟ-ΡΩΣΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ»

Με πιάνει «αηδία» με μερικούς δήθεν εθνικιστές που υψώνουν σήμερα την Ελληνική σημαία της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ του ΕΘΝΟ...







Με πιάνει «αηδία» με μερικούς δήθεν εθνικιστές που υψώνουν σήμερα την Ελληνική σημαία της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ του ΕΘΝΟΥΣ έναντι της Τουρκίας, ενώ υποστηρίζουν τον ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ εχθρό του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ που είναι ο ΣΛΑΥΟ-ΡΩΣΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, ο οποίος βοηθούσε ΑΝΕΚΑΘΕΝ τον ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ, εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων! 

Επειδή δεν μπορεί "να βρέξει τα πόδια της" στο Αιγαίο, η Ρωσία βρίσκεται πίσω απο την Τουρκία της "γαλάζιας πατρίδος" και του μισού Αιγαίου με αποστρατικοποίηση των νήσων, ενθαρρύνοντας την και δημιουργώντας προβλήματα στην Ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ!

Αλλωστε, άν θυμάμαι καλά, στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών των τεσσάρων συμμάχων της Νίκης έναντι του Αξονα στο Παρίσι τον Απρίλιο του 1946, κανένα από τα Ελληνικά Εθνικά αιτήματα δεν ικανοποιήθηκε, λόγω των αντιρρήσεων του Σοβιετικού εκπροσώπου Μολότωφ. 

Στο θέμα της Δωδεκανήσου η Μόσχα συνεδύασε τη θολή και παρελκυστική της πολιτική με την εκδήλωση δυσπιστίας προς την «αντιδραστική» κυβέρνηση του Κ. Τσαλδάρη, ενδιαφερομένη για την εξασφάλιση ναυτικών βάσεων στην περιοχή Δαρδανελλίων – Βοσπόρου. 

Ωστόσο, κατά τη δεύτερη συνεδρίαση στις 27 Ιουνίου 1946 ο Μολότωφ συμφώνησε να αποδοθούν τα νησιά στην Ελλάδα, περιλαμβανομένου και του Καστελλορίζου, με μοναδικό όρο την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών (surpise!) Εξ άλλου, χαρακτηριστικό της νοοτροπίας και των Ρώσων πολιτών είναι το γεγονός οτι, 9 στους 10 οι Ρώσοι τουρίστες πηγαίνουν Τουρκία και ένας ερχεται Ελλάδα!

Χρήστος Παναγιώτη Σκαλούμπακας

* Ο Χρήστος Παναγιώτη Σκαλούμπακας από αυτή την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη αρθρογραφεί στον έντυπο "Στόχο" με την στήλη "Εθνωφελή" στην σελίδα 5, ενώ τακτικές θα είναι και οι παρεμβάσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδος μας stoxos.gr. Δείτε πλήρες βιογραφικό σημείωμα ΕΔΩ...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.