Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Σκληρές οδομαχίες και στη Μαριούπολη... Συγκρούσεις σε όλη την Ουκρανία!

  Νέα νύχτα σφοδρών συγκρούσεων στην Ουκρανία, όπου σε τουλάχιστον τέσσερα μέτωπα καταγράφονται σφοδρές συγκρούσεις και βομβαρδισμοί. Πα...

 






Νέα νύχτα σφοδρών συγκρούσεων στην Ουκρανία, όπου σε τουλάχιστον τέσσερα μέτωπα καταγράφονται σφοδρές συγκρούσεις και βομβαρδισμοί.

Παρά τις προσπάθειες που καταγράφηκαν την Πέμπτη (03/03) για κοινή γλώσσα και συμφωνία σε ορισμένα ζητήματα, η πολυπόθητη προσωρινή εκεχειρία δεν συμφωνήθηκε, με τις δύο πλευρές ωστόσο να δίνουν νέο ραντεβού και να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για κατάπαυση του πυρός ώστε να απομακρυνθούν οι άμαχοι.

Στο μόνο που συμφώνησαν οι δύο πλευρές είναι για το άνοιγμα ανθρωπιστικών διαδρόμων με σκοπό την απομάκρυνση των αμάχων, με τους αξιωματούχους των δύο πλευρών να επιβεβαιώνουν τις προθέσεις και για τρίτο γύρο συνομιλιών.

Ωστόσο, για ένα ακόμα βράδυ, σειρήνες πολέμου ακούγονται στο Κίεβο, ενώ εφαρμογή στα κινητά προειδοποιεί για βομβαρδισμούς κατά τη διάρκεια της νύχτας ώστε να τρέξουν οι πολίτες στα καταφύγια.

Σκληρές οδομαχίες και στη Μαριούπολη, ενώ από το πρωί η Χερσώνα είναι στα χέρια των Ρώσων, με τον «κόκκινο» στρατό να ισοπεδώνει την πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.