Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το βίντεο της φρίκης με τη σφαγή ανθρώπων στο Μεξικό – Στήθηκαν στον τοίχο με τα χέρια στα κεφάλια

Η πολιτεία Μιτσοακάν στο δυτικό Μεξικό μετατράπηκε σε θέατρο σφαγής που αποδόθηκε σε αντίπαλες φράξιες του ίδιου καρτέλ την Κυριακή. Πλέον η...







Η πολιτεία Μιτσοακάν στο δυτικό Μεξικό μετατράπηκε σε θέατρο σφαγής που αποδόθηκε σε αντίπαλες φράξιες του ίδιου καρτέλ την Κυριακή. Πλέον η πολιτεία μπόρεσε να ξαναρχίσει την εξαγωγή των αβοκάντο της, που καλλιεργούνται πλέον ανάμεσα σε νάρκες κατά προσωπικού, διαπίστωσε το Γαλλικό Πρακτορείο κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ δημοσιογράφων του που συνόδευσαν τον στρατό στο προπύργιο του πλέον καταζητούμενου βαρόνου των ναρκωτικών στη χώρα.

Εντέλει, η κυβέρνηση του προέδρου Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ επιβεβαίωσε τους σκοτωμούς που διαπράχθηκαν την 27η Φεβρουαρίου σε δήμο της Μιτσοακάν, κοντά στη γειτονική πολιτεία Χαλίσκο, όπου συγκρούονται δύο ισχυρά καρτέλ.

Ανώνυμο ερασιτεχνικό βίντεο, που συντάραξε μια χώρα κατά τα άλλα συνηθισμένη στην ακραία βία των συμμοριών, είναι το κύριο τεκμήριο της σφαγής, από ομάδα εκτελεστών, τουλάχιστον δέκα ανθρώπων, που στήθηκαν στον τοίχο με τα χέρια στα κεφάλια.

Επρόκειτο «πιθανόν» για ενέργεια «αντεκδίκησης μεταξύ φραξιών» του Καρτέλ Νέα Γενιά του Χαλίσκο (ΚΝΓΧ), δήλωσε χθες Τρίτη ο υφυπουργός Ασφάλειας Ρικάρδο Μεχία, ο οποίος εκφράστηκε κατά τη διάρκεια της καθημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί ο αρχηγός του κράτους.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών των ΗΠΑ, τη DEA, το καρτέλ αυτό «είναι η μια από τις πέντε πιο επικίνδυνες διεθνείς εγκληματικές οργανώσεις στον κόσμο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.