Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στην Οδησσό στήνουν οδοφράγματα και περιμένουν τον στρατό του Πούτιν

Μεγάλο το ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς στο λιμάνι της Ουκρανίας δραστηριοποιούνται δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις - Ισχυρές ρωσικές δυνάμεις μ...





Μεγάλο το ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς στο λιμάνι της Ουκρανίας δραστηριοποιούνται δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις - Ισχυρές ρωσικές δυνάμεις μετακινούνται από την Κριμαία προς την Οδησσό

Σθεναρή άμυνα εξακολουθεί να συναντά η ρωσική προέλαση στην Ουκρανία. Τη στιγμή που οι δυνάμεις του Κρεμλίνου επελαύνουν προς την κομβικής σημασίας Οδησσό, οι Ουκρανοί προτάσσουν αντίσταση ανασύροντας και πάλι μια πρακτική που είχε χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του Β´Παγκοσμίου Πολέμου.

Λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησαν βίντεο που δείχνουν τους Ουκρανούς να καταστρέφουν με αντιαρματικούς πυραύλους ρωσικά άρματα μάχης, δίνεται ένας νέος αγώνας για να μην καταληφθεί η Οδησσός και οι Ρώσοι επικρατήσουν απόλυτα στη Μαύρη Θάλασσα.

Όπως διακρίνεται και σε σχετική φωτογραφία, που κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων, η άμυνα των Ουκρανών βασίζεται αυτήν τη φορά στον τσέχικο σκαντζόχοιρο που έχει χρησιμοποιηθεί σε αστικές μάχες, καθώς είναι δυνατό να εμποδίσει μηχανοκίνητο κονβόι.

Στους δρόμους της Οδησσού έχουν τοποθετηθεί ειδικές μεταλλικές κατασκευές ώστε να αποτραπεί η ρωσική πολιορκία.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.