Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ... Πούτιν εκτός ορίων, προαναγγέλλει εκκαθαρίσεις στη Ρωσία: «Για να απαλλαγούμε από προδότες και μπάσταρδους»

Εκτός ορίων ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε ομιλία του, μίλησε για «προδότες και μπάσταρδους», για «πέμπτη φάλαγγα», ενώ έκανε λόγο για «αυτοκάθαρση...









Εκτός ορίων ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε ομιλία του, μίλησε για «προδότες και μπάσταρδους», για «πέμπτη φάλαγγα», ενώ έκανε λόγο για «αυτοκάθαρση της κοινωνίας» στη Ρωσία.

Μιλώντας σε μια συνάντηση για τα μέτρα κοινωνικοοικονομικής στήριξης των περιφερειών, ο Πούτιν, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Business Insider, υποστήριξε ότι η Ρωσία θα πρέπει να υποβληθεί σε «αυτοκάθαρση της κοινωνίας», για να απαλλαγεί από τους «μπάσταρδους και τους προδότες» που δεν υποστηρίζουν τη γραμμή του Κρεμλίνου.

Ο Πούτιν είπε ότι η Δύση προσπαθεί να διχάσει τη Ρωσία και να προκαλέσει εμφύλια αντιπαράθεση με τη βοήθεια της «πέμπτης φάλαγγάς» της. «Και υπάρχει ένας στόχος, η καταστροφή της Ρωσίας» ισχυρίστηκε, προσθέτοντας ότι η Ρωσία θα αποκρούσει τέτοιες προσπάθειες.

«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η φυσική και αναγκαία αυτοκάθαρση της κοινωνίας μόνο θα ενισχύσει τη χώρα μας, την αλληλεγγύη, τη συνοχή και την ετοιμότητά μας να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση».

Όπως τόνισε, κάθε λαός, ειδικά ο ρωσικός, «είναι σε θέση να διακρίνει τους αληθινούς πατριώτες από τους μπάσταρδους και τους προδότες και θα τους φτύσει σαν σκνίπα που κατά λάθος πέταξε στο στόμα τους».

Ρώσοι ειδικοί είπαν ότι το μήνυμα ήταν ανατριχιαστικό.

«Ο Πούτιν με οργουελικό τρόπο έχει χωρίσει τους πολίτες της Ρωσίας σε καθαρούς και ακάθαρτους», έγραψε ο Αντρέι Κολέσνικοφ, πολιτικός αναλυτής με έδρα τη Μόσχα.

Επιχειρώντας να απαντήσει στην αποδεδειγμένη αποτυχία του ρωσικού στρατού να καθυποτάξει μέσα σε λίγες ημέρες την Ουκρανία, ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε:

«Η Δύση απέτυχε να οργανώσει ένα ''οικονομικό blitzkrieg'' (σ.σ. αστραπιαίος πόλεμος) εναντίον της Ρωσίας και τώρα ο κόσμος είναι μάρτυρας του τέλους της δυτικής κυριαρχίας στην πολιτική και την οικονομία».

Σχετικά με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη χώρα του, ο Πούτιν υποστήριξε ότι η Ρωσία έχει αρκετούς πόρους ώστε να μη χρειάζεται να «τυπώνει χρήμα», και «η οικονομία σίγουρα θα προσαρμοστεί στις νέες πραγματικότητες».

«Στο εγγύς μέλλον, οι κοινωνικές πληρωμές στους Ρώσους θα αυξηθούν, οι επιχειρήσεις θα έχουν τη μέγιστη ελευθερία», πρόσθεσε. «Τις κυρώσεις η Δύση ούτως ή άλλως θα τις επέβαλλε, απλά έψαχνε την αφορμή», ανέφερε.

«Οι ενέργειες των δυτικών έγιναν μάθημα και για τις ρωσικές επιχειρήσεις -δεν υπάρχει τίποτα πιο αξιόπιστο από το να επενδύσεις στη χώρα σου», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος παραδέχθηκε ότι η οικονομία της χώρας θα πληγεί, αλλά παράλληλα προανήγγειλε και παροχές στους πολίτες.

Σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Πούτιν επανέλαβε ότι η χώρα του «δεν χτυπάει αμάχους» και παρομοίασε τους Ουκρανούς με τους ναζί, «που τις τελευταίες μέρες του Τρίτου Ράιχ προσπάθησαν να σύρουν όσο το δυνατόν περισσότερα αθώα θύματα μαζί τους στον τάφο». Η στρατιωτική επέμβαση, δε, κατά τη γνώμη του, «ήταν αναγκαία λόγω των γεγονότων στο Ντονμπάς».

Σχετικά με τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της χώρας, ανέφερε ότι «ο ρωσικός λαός θα μπορεί πάντα να ξεχωρίζει τους αληθινούς πατριώτες από τα αποβράσματα και τους προδότες και απλώς να τους φτύνει σαν ένα κουκούτσι».

«Η γλώσσα του Πούτιν στο τηλεοπτικό του μήνυμα για «αποβράσματα και προδότες» και πως θα τους χειριστεί αρχίζει να θυμίζει γλώσσα της εποχής των εκκαθαρίσεων του Στάλιν. Δεν θα τελειώσει καλά αυτό», σχολίασε ο Καρλ Μπιλντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.