Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΡΙΚΗ - Ρωσική Βόμβα σε θέατρο-καταφύγιο αμάχων στην Μαριούπολη...!!! ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ οι Ρώσοι έριξαν μια πολύ ισχυρή βόμβα στο θέατρο Δράμας στη Μαριούπολη Οι πολίτες κρύβονταν από τους βομβαρδισμούς...







Σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ οι Ρώσοι έριξαν μια πολύ ισχυρή βόμβα στο θέατρο Δράμας στη Μαριούπολη

Οι πολίτες κρύβονταν από τους βομβαρδισμούς σε αυτό το κτίριο. Ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να είναι πολύ μεγάλος.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Ουκρανός βουλευτής της Βερχόβνα Ράντα και πρώην κυβερνήτης της περιφέρειας του Ντονέτσκ Σέρχι Ταρούτα στη σελίδα του στο Facebook.: "Πριν από δύο ώρες, ακριβώς στην καρδιά της Μαριούπολης - του Δραματικού Θεάτρου - οι Ρατσιστές έριξαν μια υπερισχυρή βόμβα. Ένας τεράστιος αριθμός πολιτών κρυβόταν εκεί από τους βομβαρδισμούς, πόσοι νεκροί είναι άγνωστοι κάτω από τα ερείπια", αναφέρει η έκθεση.

Σύμφωνα με τον Taruta, σκληρές μάχες διεξάγονται τώρα στην πόλη και το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων δεν έχει τρόπο να φτάσει στα ερείπια. Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι πολλοί κάτοικοι της πόλης χρησιμοποίησαν το κτίριο ως καταφύγιο και υπέθεσε μεγάλο αριθμό θυμάτων, μεταξύ των οποίων και παιδιά. Δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες δηλώσεις για την τραγωδία.

"Πρόκειται για ένα θέατρο όπου γίνονταν παραστάσεις στα ρωσικά! Αυτό είναι ένα καταφύγιο στο οποίο οι κάτοικοι της πολιορκημένης Μαριούπολης γλίτωσαν από τους συνεχείς βομβαρδισμούς. Ο κόσμος πρέπει να ακούσει τις κραυγές, τους στεναγμούς, τους θρήνους των κατοίκων της Μαριούπολης που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.