Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ουρές χιλιομέτρων στα McDonald's της Ρωσίας για ένα... τελευταίο burger

Απίστευτες εικόνες καταγράφονται έξω από τα McDonald's στη Ρωσία όπου εκατοντάδες πολίτες περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για ένα... τ...









Απίστευτες εικόνες καταγράφονται έξω από τα McDonald's στη Ρωσία όπου εκατοντάδες πολίτες περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για ένα... τελευταίο Big Mac «Bolsoi burger». Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία αποφάσισε χθες Τρίτη να προχωρήσει στο προσωρινό κλείσιμο των 850 εστιατορίων της στη ρωσική επικράτεια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας εστιατορίων, έγραψε σε επιστολή προς τους μετόχους και τους υπαλλήλους ότι η αλυσίδα θα σταματήσει όλες τις δραστηριότητες στη Ρωσία. Ωστόσο, θα συνεχίσει να πληρώνει τους 62.000 Ρώσους υπαλλήλους της, ενώ και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα Ronald McDonald House θα συνεχίσουν να λειτουργούν.
Τις τελευταίες ημέρες, η αμερικανική εταιρεία δέχτηκε επικρίσεις επειδή έμεινε σιωπηλή γύρω από τις εξελίξεις στην Ουκρανία, με δεδομένη τη μεγάλη παρουσία που διατηρεί στη ρωσική επικράτεια.
Ρώσοι βάζουν αγγελίες και πωλούν cheeseburger και nuggets McDonald’s

Την ίδια ώρα οι λάτρεις του αμερικανικού κολοσσού έφτασαν στο σημείο να κερδίσουν χρήματα μεταπουλώντας προϊόντα των McDonald's. Όπως μετέδωσε η ρωσική υπηρεσία του BBC στο Telegram, στον ιστότοπο Avito άρχισαν να εμφανίζονται αναρτήσεις που αφορούσαν Mac προϊόντα.

Οι χρήστες πωλούν από cheeseburger και mcnuggets μέχρι παιχνίδια και συλλεκτικά νομίσματα της αλυσίδας από την 30η επέτειο παρουσία της στην Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.