Page Nav

HIDE
Friday, November 28

Pages

Classic Header

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

Αποδοχή ήττας και ανικανότητας-Τουρκικά ΜΜΕ: Ελληνικά αεροσκάφη F-16 “κλείδωσαν” στο στόχαστρο τους τα μαχητικά μας

Κλήθηκε στην Άγκυρα ο Έλληνας στρατιωτικός ακόλουθος-Τι ύποπτο ετοιμάζουν οι Τούρκοι το επόμενο διάστημα ενόψει προεδρικών εκλογών ; Είναι ...





Κλήθηκε στην Άγκυρα ο Έλληνας στρατιωτικός ακόλουθος-Τι ύποπτο ετοιμάζουν οι Τούρκοι το επόμενο διάστημα ενόψει προεδρικών εκλογών ;

Είναι να γελάει πραγματικά κάποιος με την τουρκική πλευρά, όχι τόσο με την φανταστική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου άμυνας κατά της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, αλλά με την απίθανη προσπάθεια των Τούρκων να παρουσιάσουν το άσπρο- μαύρο στο ελληνικό FIR, παραδεχόμενοι παράλληλα ότι Ελληνικά μαχητικά F-16 “κλείδωσαν” στο στόχαστρο τους τουρκικά μαχητικά, ξεφτιλίζοντας οι ίδιοι τον εαυτό τους.

Στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου άμυνας αναφέρεται ότι “τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 που βρίσκονταν σε υπηρεσία ΤΟΥ ΝΑΤΟ παρενοχλήθηκαν από ελληνικά μαχητικά.

Οι Έλληνες πιλότοι “κλείδωσαν” τα τουρκικά μαχητικά σήμερα στις 23.08.2022.

Τα τουρκικά αεροσκάφη που εκτελούσαν αποστολές του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο παρενοχλήθηκαν από χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, την Ελλάδα αφού μαχητικά με ελληνικά εθνόσημα τύπου F-16 “κλείδωσαν”τουρκικά μαχητικά ιδίου τύπου”, αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΑΜ.

Μάλιστα το τουρκικό δημοσίευμα ανέφερε ότι “σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, αναφέρθηκε ότι τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη, δήθεν, κλείδωσαν σκόπιμα με τα ραντάρ τους τα τουρκικά, για να εμποδίσουν την αποστολή των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών στο ΝΑΤΟ.

Σημειώνεται ότι αυτή η παρενόχληση από την Ελλάδα είναι μια προσπάθεια στόχευσης των δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ, ενώ τονίζεται ότι η Αθήνα δεν διστάζει να ρισκάρει ακόμη και τις ΝΑΤΟϊκές της αποστολές για να παρενοχλήσει την Τουρκία

Σημειώθηκε επίσης ότι το θέμα διαβιβάστηκε στις αρχές του ΝΑΤΟ από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας και ότι Έλληνας στρατιωτικός ακόλουθος κλήθηκε στο τουρκικό υπουργείο, όπου του εκφράστηκε η έντονη δυσαρέσκεια αφού “ελληνικά αεροσκάφη έθεσαν σε κίνδυνο αποστολή του ΝΑΤΟ. Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι η τουρκική πλευρά, προχώρησε σε διπλωματικές πρωτοβουλίες με τα αρμόδια μέρη.

Η Άγκυρα ανέφερε μέσω αξιωματούχων ότι τέτοιες παρενοχλήσεις είναι ασυμβίβαστες με τη συμμαχία, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι επιδιώκει να αυξήσει τις εντάσεις”, καταλήγει το άρθρο.

Πρόκειται για να ακόμη δακρύβρεχτο επεισόδιο τουρκικής σαπουνόπερας προς το ΝΑΤΟ, με κύριο αποδέκτη τις ΗΠΑ, ότι η Άγκυρα ετοιμάζεται να “δράσει” σε Αιγαίο-Α.Μεσόγειο.

Τα προσχήματα για δήθεν ελληνικές παρενοχλήσεις, αποτελούν ένα απίθανο αφήγημα των Τούρκων και του καθεστώτος Ερντογάν, για να έχουν κάποιο σαθρό “πάτημα”, για να προκαλέσουν την χώρα μας, διότι διαφορετικά ο Ερντογάν δεν πρόκειται να κερδίσει εκλογές στον αιώνα τον άπαντα.

Όσο για αυτό καθ’αυτό το περιστατικό, εκτιμάται ότι τα τουρκικά μαχητικά F-16 , με τον μανδύα νατοϊκής ασκήσεως, προκάλεσαν την ελληνική πλευρά, λαμβάνοντας την συνηθισμένη δόση “ελληνικής μαγκιάς”, και στην συνέχεια αποχώρησαν με την ουρά στα σκέλια όπως γίνεται κάθε φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.



Ιερώνυμος για Εθνική Πινακοθήκη: Μας υποβιβάζει να μιλάμε γι...

Σοβαρό επεισόδιο στη Σαντορίνη: Ηλικιωμένος άνοιξε πυρ εναντ...

Τον Ιούνιο η τελετή καθέλκυσης της φρεγάτας Belharra «ΦΟΡΜΙΩ...

Η απάντηση του Παύλου Ντε Γκρες για την προσφώνηση «πρίγκιπα...

Άμα σας λέμε ότι είναι για τα πανηγύρια... Ο Βουλγαράκης τρα...

Κοιμούνται όρθιες οι Αρχές; Τουρκική προπαγάνδα σε μαθητές τ...

Ο γαμπρός του Ερντογάν αγοράζει ιταλική αεροδιαστημική εταιρ...

Ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή από τη Λίμνη Παμβώτιδα

Η Γερμανία δεσμεύεται για επιπλέον 300 εκατ. ευρώ βοήθειας γ...

Το ξέρετε; Τι σημαίνει η φράση «από την Σκύλλα στην Χάρυβδη»...

Έκλεισε δημοτικό σχολείο στη Ρόδο – Εντοπίστηκε αμίαντος σε ...

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα: «Σε 15 μέρες κλείν...

Βρε ουστ! Το κόλπο Τσίπρα με τις παρουσιάσεις βιβλίων, για ν...

Λύσσαξαν οι μογγόλοι: Η Κύπρος παρέλαβε τη δεύτερη παρτίδα τ...

Άνευ όρων άρση των κυρώσεων της ΕΕ στους τζιχαντιστές της Συ...

Aνακάλυψη στο Παγγαίο: Εντοπίστηκε νέο σπήλαιο - Εντυπωσιάζο...

Ε, ρε φτώχεια καταραμένη! Τραγουδίστρια στη Λάρισα αποκρούει...

Πλέον έχουμε... «Γαλάζια Πατρίδα» και στον ουρανό! Άμα έχεις...

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν διαμορφώνει τις απόψεις στην Ουάσιγκτον...

Τι λες ρε νούμερο; «Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου» ...

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Εθνική Πινακοθήκη: «Η ευθύνη είν...

Παύλος Ντε Γκρες: «Θα κάνουμε όλοι τη στρατιωτική θητεία που...

Μήνυση κατά των πρώην άχρηστων υπουργών Κώστα Αχ. Καραμανλή ...

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Βρετανία έστειλε προσφορά στην Τουρκία για τ...

Κινδυνεύει με κλείσιμο το μικρότερο σχολείο της Ευρώπης: Απο...