Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκότωσαν στο ξύλο 50χρονο Έλληνα στο Γκάζι... Βρέθηκε από αστυνομικό στη μέση του δρόμου!

Νεκρός μετά από ξυλοδαρμό από ομάδα νεαρών έπεσε ένας 50χρονος Έλληνας τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό. Όλα ξεκίνησαν στις 06...




Νεκρός μετά από ξυλοδαρμό από ομάδα νεαρών έπεσε ένας 50χρονος Έλληνας τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό.

Όλα ξεκίνησαν στις 06.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό με 4-5 άτομα να χτυπούν έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά με το ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας δεν άντεξε από το άγριο ξυλοκόπημα και κατέληξε. Οι δράστες αναζητούνται ενώ το επεισόδιο διαδραματίστηκε κοντά στα μαγαζιά στον Κεραμεικό στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως.

Το θύμα βρέθηκε άγριο χτυπημένο στη μέση του δρόμου. Μάλιστα, τον εντόπισε αστυνομικός ο οποίος είχε πάει βόλτα και διαπιστωσε πως ηταν αιμόφυρτος χωρίς, όμως, να φέρει τραύματα απο αντικείμενο.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματας» όπου λίγη ωρα αργότερα κατέληξε ενώ την έρευνα της υπόθεσης εχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο 50χρονος είχε πολλά τραύματα από τα χτυπήματα αλλά πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι η αιτία του θανάτου του ήταν η ανακοπή. Εικάζεται ότι ίσως από τον φόβο ή την αγριότητα των χτυπημάτων η καρδιά του δεν άντεξε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.