Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνεδριάζει σήμερα το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο, με την Ελλάδα στο επίκεντρο!

Το Υπουργικό Συμβούλιο της Τουρκίας θα συνεδριάσει αύριο στο Μπεστεπέ της Άγκυρας, σύμφωνα με τις τουρκικές ενημερωτικές ιστοσελίδες. ...





Το Υπουργικό Συμβούλιο της Τουρκίας θα συνεδριάσει αύριο στο Μπεστεπέ της Άγκυρας, σύμφωνα με τις τουρκικές ενημερωτικές ιστοσελίδες.

“Στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου υπάρχουν καυτά θέματα που σχετίζονται με την εσωτερική και εξωτερική πολιτική. Αρκετά έντονη είναι και η εξωτερική ατζέντα της συνάντησης, όπου θα αξιολογηθούν οι εξελίξεις στην οικονομία. Οι σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας, σημαντικές συναντήσεις, ειδικά η σύνοδος κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί, θα αξιολογηθούν επίσης”, αναφέρουν οι ιστοσελίδες.

“Η παρενόχληση των τουρκικών αεροσκαφών από την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, τα προκλητικά βήματα από την Αθήνα και η κίνηση της Ελλάδας να εξοπλίσει τα νησιά είναι επίσης σημαντικά θέματα της συνάντησης.

“Ο Ερντογάν θα συμμετάσχει επίσης στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Αν και δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο Ερντογάν θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ηγέτη Μητσοτάκη εκεί, οι σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας θα αξιολογηθούν σε όλες τις γραμμές της στη συνάντηση”, αναφέρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.