Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο, στην Σινώπη -δώρο από την Ρωσία στην τουρκία- εξήγγειλε ο Ερντογάν!

Θα ιδρύσουμε το δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιό μας στη Σινώπη, είπε πριν από λίγο ο Ερντογάν μεταξύ άλλων μιλώντας στο εναρκτήριο πρόγραμμα τη...





Θα ιδρύσουμε το δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιό μας στη Σινώπη, είπε πριν από λίγο ο Ερντογάν μεταξύ άλλων μιλώντας στο εναρκτήριο πρόγραμμα της 27ης περιόδου 6ου Νομοθετικού Έτους της Γενικής Συνέλευσης της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας.

Πρέπει να σημειωθεί πως στη Σινώπη βρίσκεται και το τουρκικό κέντρο πυραύλων που όπως είχαμε γράψει παλιότερα ασχολείται αποκλειστικά με τους βαλλιστικούς πυραύλους Gezgin, ωστόσο και οι βαλλιστικοί πύραυλοι Yildirim, φέρονται να ετοιμάζονται κάτω από άκρα μυστικότητα με εμβέλεια 2000 με 2500 χλμ.( άγνωστο τι έχουν καταφέρει οι Τούρκοι) μετά από εντολή του ίδιου του Ερντογάν, ο οποίος γλυκοκοιτάζει ταυτόχρονα την απόκτηση πυρηνικών κεφαλών σε συνεργασία με το Πακιστάν.

Να θυμίσουμε επίσης πως προ διετίας η Σινώπη ξαναβρέθηκε στο προσκήνιο καθώς είχε ειπωθεί πως ο Ερντογάν ανέπτυξε τους S-400 στη Σινώπη για να ελέγχει τα αεροσκάφη ΗΠΑ-Ρωσίας.

Φυσικά και το δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο όπως και το Ακουγιού θα κατασκευαστεί από την Ρωσία, δώρο στην τουρκία για την αμέριστη στήριξη της όλο αυτό το διάστημα. Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι ηλίθιοι στην Ελλάδα που συνεχίζουν να υποστηρίζουν την δήθεν Ορθόδοξη Ρωσία που μετατρέπει σε πυρηνική δύναμη την τουρκία, της έχει δώσει τσάμπα S-400 (της έδωσε... δάνειο για να τα αγοράσει) και θα της δώσει σύντομα και μαχητικά...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.