Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μουσουλμάνα μητριά σκότωσε την κόρη της με ποντικοφάρμακο αφού ανακάλυψε ότι είχε ασπαστεί τον Χριστιανισμό

  Μια 23χρονη μουσουλμάνα στην ανατολική Ουγκάντα, η οποία ασπάστηκε τον Χριστιανισμό στις 18 Σεπτεμβρίου, δηλητηριάστηκε μέχρι θανάτου το ...

 



Μια 23χρονη μουσουλμάνα στην ανατολική Ουγκάντα, η οποία ασπάστηκε τον Χριστιανισμό στις 18 Σεπτεμβρίου, δηλητηριάστηκε μέχρι θανάτου το ίδιο βράδυ, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ. 

Η Namata Habiiba παρακολούθησε μια εκκλησιαστική λειτουργία στις 18 Σεπτεμβρίου μετά από πρόσκληση μιας φίλης στο χωριό Wakawaka, στην περιοχή Bugiri, και πίστευε στον Χριστό, είπε η φίλη. 

Η Habiiba, η οποία έζησε με τη μουσουλμάνα μητριά της μετά τον θάνατο των γονιών της σε τροχαίο ατύχημα το 2019, επέστρεψε σπίτι από την εκκλησία με τη φίλη της και η θετή μητέρα της ρώτησε γιατί είχε επιστρέψει τόσο αργά. 

Η Habiiba της είπε ότι είχε παρακολουθήσει μια εκκλησιαστική λειτουργία και ασπάστηκε τον Χριστιανισμό, με αποτέλεσμα η θετή μητέρα της, Namu Sauya, να σταματήσει να της μιλάει, σύμφωνα με τη φίλη, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται για λόγους ασφαλείας. 

Η μητριά της, Σάουγια ετοίμασε και σέρβιρε φαγητό και μετά βγήκε από το δωμάτιο, είπε η φίλη που εκείνη την ημέρα νήστευε και δεν έτρωγε. 

Μέσα σε λίγα λεπτά, η Habiiba άρχισε να παραπονιέται για έντονο πόνο στο στομάχι και άρχισε να κάνει εμετό. Η φίλη φώναξε για τη Sauya, αλλά δεν υπήρξε απάντηση, είπε. Σύντομα έφτασαν οι γείτονες, αλλά η Σάουγια είχε εξαφανιστεί. 

Έσπευσαν τη Habiiba σε ένα νοσοκομείο στο Bugiri, όπου ένας γιατρός της έδωσε φάρμακα, αλλά σύντομα πέθανε... Η νεκροψία διαπίστωσε ότι πέθανε από την κατάποση ποντικοφάρμακου.


------------------------------------------

Η Habiiba αφήνει πίσω ένα 3χρονο παιδί, είπε κάτοικος της περιοχής. Ο πατέρας είναι ένας παντρεμένος μουσουλμάνος που είχε σχεδιάσει να την πάρει για δεύτερη σύζυγό του, είπε η πηγή. 

Τοπικοί αξιωματούχοι και άλλοι χωρικοί καταδίκασαν τη δολοφονία και ανέλαβαν έρευνα για την Σάουγια, η οποίος παραμένει αγνοούμενη. Η σορός της Habiiba τέθηκε σε ανάπαυση το Σάββατο (24 Σεπτεμβρίου) στο χωριό Musubi, όπου τάφηκε ο πατέρας της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.