Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν την 21χρονη Έμμα ενώ ήταν αιμόφυρτη στο δρόμο – Το μεγάλο ποσό που είχε στο πορτοφόλι της

   Δεν χωράει ο νους όσα καταγγέλλει η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της έπειτα από τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα....

  



Δεν χωράει ο νους όσα καταγγέλλει η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της έπειτα από τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τους γονείς της, άγνωστος έκλεψε το πορτοφόλι της 21χρονης ενώ εκείνη ήταν αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου.



Το κατώφλι της Ε’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, που χειρίζεται την υπόθεση της φονικής παράσυρσης της 21 ετών φοιτήτριας, στην Καμάρα, πέρασε το πρωί η οικογένειά της, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής.

Συνοδεία δικηγόρου, η οικογένεια προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στον 26χρονο οδηγό και τη 19χρονη συνοδηγό του. Οι δύο κατηγορούμενοι διώκονται για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα τον θάνατο, ο πρώτος ως φυσικός αυτουργός και η δεύτερη ως απλή συνεργός στην πράξη αυτή. Σε μία λακωνική δήλωση, η μητέρα της φοιτήτριας ανέφερε τα εξής: «Ζητήσαμε να κάνει ένα θαύμα και απλά το έκανε. Ήθελε να δώσει ζωή, ήταν η επιθυμία της», σχολίασε για την απόφαση να γίνει δωρεά οργάνων μετά τον θάνατο της νεαρής, επιθυμία που η ίδια φοιτήτρια είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος έκανε λόγο για «εν ψυχρώ παράσυρση» και τόνισε ότι ο 26χρονος οδηγός «δεν βγήκε να οδηγήσει, αλλά να θερίσει». «Δεν τον ενδιέφερε αν θα σκότωνε ή όχι […] Κάποιοι έδωσαν ζωή, αυτός προτίμησε να δώσει θάνατο», σημείωσε, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Σχολιάζοντας τα όσα φέρεται να απολογήθηκε προανακριτικά ο οδηγός, δηλαδή ότι εάν η φοιτήτρια περνούσε από διάβαση δεν θα συνέβαινε τίποτα, ο κ. Ρουσσόπουλος σημείωσε πως αυτά είναι «προκλητικά και αντιβαίνουν στην κοινή λογική», ενώ συμπλήρωσε πως ο κατηγορούμενος υπέπεσε σε «αντιφάσεις» κι ότι «η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.