Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέρασε από το ΑΝΣ o εκσυγχρονισμός των ΜΕΚΟ200ΗΝ, κι από ΣΑΓΕ οι κορβέτες!

Το «μεθ’ ορμής ακαθέκτου…» είναι μέσα στο DNA του Πολεμικού μας Ναυτικού, δεν εξηγείται αλλιώς! Μέσα σε λίγες μέρες, το Ανώτατο Ναυτικό Συμ...





Το «μεθ’ ορμής ακαθέκτου…» είναι μέσα στο DNA του Πολεμικού μας Ναυτικού, δεν εξηγείται αλλιώς! Μέσα σε λίγες μέρες, το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα την Ενεργοποίηση του προγράμματος εκσυγχρονισμού των ΜΕΚΟ200ΗΝ, κάνοντας το πρώτο κρίσιμο βήμα στην απαραίτητη διαδικασία. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από το ΠΝ, και την αναγραφούμε με επιφύλαξη, αλλά εντάξει, η χαρά μας είναι αρκετά μεγάλη για να μην τη μοιραστούμε με τους φίλους μας!

Η έγκριση από το ΑΝΣ είναι το πρώτο βήμα, και ακολουθεί μετά το ΣΑΓΕ (Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων) πριν προχωρήσει σε ανώτερα κυβερνητικά πλέον κλιμάκια. 

Έτσι ξεκινά και η διαδικασία δέσμευσης κονδυλίων. Όπως γράψαμε και προηγουμένως μέσα στη μέρα, το ΠΝ έχει στα χέρια του μια εφικτή και υλοποιήσιμη τεχνική και οικονομική προσφορά από την Thyssen Krupp, που ουσιαστικά είναι η εταιρεία διάδοχος της κατασκευάστριας των ΜΕΚΟ.

Από το ΣΑΓΕ πέρασε χτες το πρόγραμμα των κορβετών, που αποδεικνύει την ταχύτητα με την οποία κινούνται πλέον τα προγράμματα ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων. Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.