Τι μπορεί να κάνει κανείς με μία φρατζόλα ψωμί; Η απάντηση είναι "πολλά". Κόβουμε το ψωμί κατά μήκος και κατά πλάτος, έτ...
Τι μπορεί να κάνει κανείς με μία φρατζόλα ψωμί; Η απάντηση είναι "πολλά".
Κόβουμε το ψωμί κατά μήκος και κατά πλάτος, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μικρά τετραγωνάκια, προσέχοντας όμως να μην κόψουμε την κάτω πλευρά της κόρας.
Τοποθετούμε το ψωμί σε ένα αλουμινόχαρτο. Κόβουμε τυρί σε φέτες και τις βάζουμε ανάμεσα στις χαραμάδες του ψωμιού.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε φρέσκο κρεμμυδάκι, και εάν θέλουμε σκόρδο, βούτυρο ή παπαρουνόσπορο. Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα αυτό, και με ένα κουταλάκι το τοποθετούμε ανάμεσα στα τετραγωνάκια του ψωμιού.
Τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο το ψωμί, ψήνουμε στους 180οC για 15 λεπτά. Μετά απομακρύνουμε το αλουμινόχαρτο, και ψήνουμε για ακόμα 10 λεπτά. Το αποτέλεσμα, μοναδικό!
Κόβουμε το ψωμί κατά μήκος και κατά πλάτος, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μικρά τετραγωνάκια, προσέχοντας όμως να μην κόψουμε την κάτω πλευρά της κόρας.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε φρέσκο κρεμμυδάκι, και εάν θέλουμε σκόρδο, βούτυρο ή παπαρουνόσπορο. Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα αυτό, και με ένα κουταλάκι το τοποθετούμε ανάμεσα στα τετραγωνάκια του ψωμιού.
Τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο το ψωμί, ψήνουμε στους 180οC για 15 λεπτά. Μετά απομακρύνουμε το αλουμινόχαρτο, και ψήνουμε για ακόμα 10 λεπτά. Το αποτέλεσμα, μοναδικό!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.