Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από την ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Αδριανούπολη της Ανατολικής Θράκης ονειρεύτηκε νέες αλώσεις ο Ερντογάν!

Οι εκλογές στην Τουρκία πλησιάζουν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε νέα κόλπα προκειμένου να κερδίσει ψηφοφόρου...





Οι εκλογές στην Τουρκία πλησιάζουν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε νέα κόλπα προκειμένου να κερδίσει ψηφοφόρους μιλώντας ακόμη και για νέα όνειρα άλωσης!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν κάνει νέα… όνειρα άλωσης όπως αυτή της Κωνσταντινούπολης, όπως τόνισε σε συγκέντρωση στην Ανδριανούπολη.



Ειδικότερα, ο Ερντογάν τόνισε: «Από την Αδριανούπολη, που για ένα αιώνα ήταν η πρωτεύουσα του κράτους μας και ετοίμασε βήμα-βήμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, τώρα στον Αιώνα της Τουρκίας ετοιμαζόμαστε να δούμε νέα όνειρα άλωσης».

Την ίδια ώρα, ο τούρκος πρόεδρος αναζητά και εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να κερδίσει τον τουρκικό λαό, γυρνώντας το στο τραγούδι!

Ο τούρκος πρόεδρος δεν σταματά να τραγουδά σε κάθε του ομιλία, με τον κόσμο που παρακολουθεί να ξεσηκώνεται στο άκουσμα των τραγουδιών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.