Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κίνδυνος στη Θράκη! «4 Τούρκοι υποψήφιοι μπήκαν στην Ελληνική Βουλή στις εκλογές» λένε τα τουρκικά δημοσιεύματα!

   «Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα των γενικών εκλογών που διεξήχθησαν στην Ελλάδα, στη βουλή μπήκαν 4 Τούρκοι υποψήφιοι από τη Δυτική...

  



«Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα των γενικών εκλογών που διεξήχθησαν στην Ελλάδα, στη βουλή μπήκαν 4 Τούρκοι υποψήφιοι από τη Δυτική Θράκη», γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα, καταμετρήθηκε το 97% των ψήφων, με το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το οποίο βρίσκεται μόνο στην εξουσία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, να οδηγεί στην εκλογική κούρσα.

Στη Ροδόπη, ο Οζκούρ Φερχάτ (Özgür Ferhat) από τη Ριζοσπαστική Αριστερή Συμμαχία (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Ιλχάν Αχμέτ (İlhan Ahmet), ο οποίος διαγράφηκε πέρυσι από το Συμβουλευτικό Συμβούλιο της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, εξελέγησαν από το κόμμα ΠΑΣΟΚ.

Στην επαρχία Ξάνθης, ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (Hüseyin Zeybek) από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Μπουρχάν Μπαράν (Burhan Baran) από το ΠΑΣΟΚ κατάφεραν να μπουν στη βουλή.

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα στη Ροδόπη με 33,8%, η Νέα Δημοκρατία στην επαρχία Ξάνθης κατέλαβε την πρώτη θέση με 30,49%, όπως σημειώνεται.


The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.