Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η 5η Φάλαγγα... Και η στρατηγική συμμαχία Ρωσίας - τουρκίας

Σαν σήμερα... στις 29 Ιουνίου του 2017 η Ρωσία με την τουρκία υπογράφουν συμφωνία για τους S-400 που την ανακοινώσει το Κρεμλίνο! Μέχρι τότ...





Σαν σήμερα... στις 29 Ιουνίου του 2017 η Ρωσία με την τουρκία υπογράφουν συμφωνία για τους S-400 που την ανακοινώσει το Κρεμλίνο! Μέχρι τότε και ακόμη εως σήμερα οι Αμερικάνοι αρνούνταν να παραχωρήσουν στην τουρκία Patriot που όμως είχαν ήδη παραχωρήσει στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι πως για αυτή την στρατιωτική συναλλαγή η Ρωσία δάνεισε χρήματα στην τουρκία για να αγοράσει από αυτην το οπλικό σύστημα.

Είχε προηγηθεί από τον Μάϊο του 2010 η συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών για την κατσσκευή πυρηνικού εργοστασίου στο Ακογιού, το οποίο μπαίνει σε πλήρη λειτουργία το προσεχές διάστημα, μια συμφωνία που ουσιαστικά σφράγιζε την απαρχή της στρατηγικής συνεργασίας Ρωσία και τουρκίας.

Αποτέλεσμα αυτών αλλά κυρίως τις διαφαινόμενης συγκρότησης του Ευρασιατικού Άξονα με κύριες δυνάμεις την Ρωσία την τουρκία και το Ιράν, ήταν ο αποκλεισμός των τούρκων από το πρόγαμμα F-35 και η ακύρωση της παράδοσης των 100 μαχητικών πέμπτης γενιάς, που σύντομα όμως θα παραλάβει σε ικανοποιητικό βαθμό η Ελλάδα.

Ρωσία τουρκία και Ιραν, μαζί με την Συρία σήμερα, δίνουν μάχη στην Μέση Ανατολή για την αποτροπή δημιουργίας Κουρδικού Κράτους με μήτρα τις αυτόνομες περιοχές στην Βόρεα Συρία και το Βόρειο Ιράκ, όπου οι Αμερικάνοι εξοπλίζουν τους Κούρδους στην μάχη κατά του ΙΣΙΣ παρέχοντας τους όμως μέχρι και αντιαεροπορικά ενώ οι ισλαμοπίθηκοι δεν διαθέτουν αεροπορία.

Βέβαια η ρωσοτουρκική προσέγγιση είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα του 2010 όταν με την Εργκενεγκόν και το σχέδιο Βαριοπούλα το βαθύ Κεμαλικό τουρκικό κράτος υπό την καθοδήγηση του Αλεξάντρ Ντούγκιν, σχεδίαζε επίθεση στην Ελλάδα, που θα χρησιμοποιούνταν ως αφορμή για την έξοδο της τουρκίας από το ΝΑΤΟ και στρατηγική συμμαχία με την Ρωσία δέκα ή δεκαπέντα χρόνια νωρίτερα από σήμερα. Η Κεμαλική και Ρωσοκίνητη Εργκενεγκόν μπορεί να εξαρθρώθηκε και να φυλακίστηκαν τα στελέχη της, όμως έλαβαν χάρη λίγα χρόνια αργότερα από τον Ισλαμιστή Ερντογάν, αρχιτέκτον της σημερινής προσέγγισης.

Κι ενώ από κανέναν νοήμονα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε η σειρά των γεγονότων ούτε διαμοφωθείσα κατάσταση, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός των Ρώσων στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ένα λούπεν κοινό, που ισχυρίζεται ακόμη και το εξοργιστικά αναληθές πως οι σχέσεις τουρκίας - ρωσίας, συσφίχθηκαν γιατί η Ελλάδα έστειλε όπλα στην Ουκρανία, ένα γεγονός που εξελίσσεται μόλις τους τελευταίους μήνες.

Όμως ακόμη πιο εξοργιστικό είναι ότι κάποιοι "γνωστοί", που χρησιμοποιούν δημόσια τέτοιου είδους ψευδή επιχειρήματα, ενώ γνωρίζουν την αληθινή σειρά των γεγονότων, και που είναι οι ίδιοι που διασπείρουν αφειδώς και επαναλαμβανόμενα fakenews που πάντα όμως έχουν σκοπό την κατασυκοφάντηση της Ελλάδος και την παρουσίαση της Ρωσίας ως ηθικής και ειρηνικής δύναμης, δεν εντοπίζονται και δεν περιορίζονται από τις Ελληνικές Υπηρεσίας, που είτε περιμένουν εντολές που δεν έρχονται, ενώ κανείς δεν τις περιορίζει να δράσουν αυτόνομα και από καθήκον, είτε έχουν κατα μέρος διαβρωθεί, είτε λειτουργούν πλέον κάποια τμήματα τους εντελώς ως Δημόσιες Υπηρεσίας με τα γνωστά αποτέλέσματα στους χρόνους λειτουργίας και την αποτελεσματικότητα τους.

Μπορεί να συμβαίνουν και τα τρία ταυτόχρονα, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη η κατάσταση να αλλάξει και η αποτελεσματικότητα τους σε όλο τους το εύρος να ανέλθει στα ίδια επίπεδα με εκείνο το τμήμα της Υπηρεσίας μας που προ ημερών εντόπισε, ανέκοψε και απέλασε τους ρωσοκίνητους σκοπιανούς ψευτομακεδόνες που επιχείρησαν απόβαση στις Πρέσπες, όπως αναδεικνύει ο "Στόχος" που κυκλοφορεί από σήμερα.

Και μιας και αναφέρθηκα σε Υπηρεσίες... στην Σουηδία εχθές οι Αρχές επέτρεψαν την καύση του Κορανίου, η οποία συνέβη αφού τοποθετήθηκαν στις σελίδε τους φέτες με μπέΐκον, δίνοτας άλλον χαρακτήρα στην οσμή της καύσης, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί σήμερα η τουρκία, η οποία προφανώς και αυτοβούλως αναλαμβάνει την υπεράσπιση ολοκλήρου του Ισλάμ έναντι της Ευρώπης.

Είναι πιθανόν οι Υπηρεσίες της Σοηδίας, να έχουν ήδη πληροφορηθεί πως η τουρκία δεν σχεδιάζει να επιτρέψει την είσοδο της χώρας τους στο ΝΑΤΟ ούτε, εξυπηρετώντας την πραγματική σύμμαχο της Ρωσία, με πρόφαση την δήθεν παροχή ασύλου από μέρους της Σουηδίας σε "τρομοκράτες" εντός εισαγωγικών, μιας και αναφέρονται στους Κούρδους αυτονομιστές και μάχητες. Και είναι πιθανόν για αυτόν τον λόγο οι Σουηδικές Υπήρεσίες να επέτρεψαν ως μήνυμνα το γεγονός της κάυσης του Κορανίου.

Και αρπάζω την ευκαιρία σε αυτό το σημείο να αναφέρω, πως όχι μόνο οι Κούρδοι της Βόρειας Συρίας και του Βόρειου Ιρακ δεν είναι τρομοκράτες, αφού οι στρατιωτικές τους δομές είναι επίσημες και μάλιστα οπως προανέφερα εκπαιδεύονται και εξοπλίζονται από τους Αμερικάνους, αλλά ούτε καν οι ένοπλοι Κούρδοι που δρούν εντός της τουρκοκρατίας στα Νοτιανατολικά της χώρας, αφού λειτουργούν και δρούν με τους κανόνες του πολέμου, όπως ορίζει η συνθήκη της Γενεύης, με εμφανή Ιεραρχία και χαρακτηριστικά, ομοιοόμορφες στολές, και διακριτό τον οπλισμό τους, στοιχεία που είναι επαρκή για να χαρακτηρίζονται αντάρτες και όχι τρομοκράτες.

Αυτά για να μην σας πιάνει κοροΐδο η Πέμπτη Φάλαγγα των συργατών του προαιώνιου εχθρού που έχουν το θράσσος ενίοτε να παρουσιάζονται και ως πατριώτες ή εθνικιστές, υπερασπιζόμενοι όμως τα πανσλαβιστικά συμφέροντα και κατα προέκταση τα συμφέροντα της τουρκίας...






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.